Bivši dečko Tijane EM priveden: Pevačica zbog stresa morala hitno kod lekara! (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Tijana Em
Tijana Em, Foto: prinstcreen/instagram/

Tokom privođenja, kako se navodi, Tijanin bivši dečko dobacivao je pevačicinom ocu, a pevačica je nakon toga sa saradnikom izašla iz zgrade. Ona se uputila u policijsku stanicu gde je dala izjavu o onome što se desilo između nje i M.K, a zatim je otišla i kod lekara.

Tijana Milentijević i dečko privođenje
Tijana Milentijević i dečko privođenje, Foto: Printscreen/PaparazzoLov

Inače, Tijana je nakon navodnog nasilja istakla da se trudi da razmišlja o pozitivnim stvarima, a da se nada da će joj neprijatnost sa bivšim biti dobra životna lekcija ubuduće.

Sa druge strane, njen bivši partner, bubnjar M. K. nakon navodnog incidenta se takođe oglasio na Instagramu.

- Više puta "izbacivan" iz benda nisam, jednom smo prekinuli saradnju i više ikad nismo nastavili, iako smo se viđali, spavali, izlazili, imali kontakt. Kako neki novinari kažu, hteo da iskoristi slavu popularne pevačice: Na dan kad je izbačena pesma obrisao sam sve slike sa dotičnom, baš iz tog razloga, da ne bi došlo do toga da se ja "šlepam" pored nekog - naveo je on i nastavio:

- Od prvog dana kad je izašla pesma smo u vezi, sve je bila laž i delimično moj predlog da bude "solo" u javnosti, da se ne bi provlačila po novinama kako je sa kolegom u vezi. Kasnije sam shvatio da je to moja največa greška, neću pisati zbog čega sam to shvatio.

- Razlog zašto je došlo do svađe neću iznositi, barem ne još uvek iz svojih privatnih razloga, kada bude došlo vreme saznaće se i to. Istina uvek izađe na videlo, tako će i ovaj puta. Pretučena, prebijena, malteretirana osoba, kako pišu novinari, posle jednog dana ne bi bila u stanju da govori a kamoli da se pojavi a televiziji i da daje intervju. To bi bilo sve, oglasiću se i naredni put, jer moje ime, moja porodica, prijatelji prolaze kroz pakao zbog ovoga, a prava istina nije nigde pomenuta - istakao je on ranije.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: