Dragana Mirković
Rajko Ristić/Alo!
Dragana Mirković

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Reč je o biznismenu i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću. Dragana i Zoran bili su zajedno tokom devedesetih. U to vreme Bašanović je folk zvezdi bio ne samo dečko, već i menadžer. Nizali su uspehe, uživali u ljubavi, a onda su krajem prošlog veka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos.

Dragana i Toni

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno venčali.

DA LI STE ZNALI KO JE BIO PRVA LJUBAV DRAGANE MIRKOVIĆ?

 

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije - obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

Insta

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Bašanović se pre sedam godina oženio lepom Novosađankom Bojanom sa kojom ima jednu ćerku. Ovaj par doživeo je veliku neprijatnost kada su 2013. godine uhapšeni u Floridi zbog sumnje da su počinili tešku krađu u jednom tržnom centru zajedno sa ostalim počiniteljima.

PROČITAJTE JOŠ: