Ljubav iz dana u dan  sve jača: Biljana i Janko
instagram
Ljubav iz dana u dan  sve jača: Biljana i Janko

instagram

Foto: instagram

Od svečanog čina i lepog događaja, Biljana je napravila cirkus, a sve zbog toga što se predomislila u poslednjem trenutku, pa rešila da izbegne paparace i novinske ekipe, koje je prethodno obavestila o svom izlasku.

Naime, Tipsarevići su prvo obavestili medije o danu i vremenu Biljaninog izlaska, a kada su ekipe došle, dizajnerka se iz nekog razloga predomislila.

Biljana i Janko Tipsarević

Alo Masanori Josida

Foto: Alo Masanori Josida

Nakon što su se ekipe povukle sa terena, po Biljanu i sina je, pravo s teniskih terena, u šorcu i majici došao Janko, a onda i Biljanina sestra Jovana. Parkirali su se tik ispred ulaza, a onda je porodilja sa svojim naslednikom izašla i otišli su kući.

Kako je „Alo!“ saznao od izvora bliskog paru, Biljana je i u bolnici, tokom boravka, zahtevala poseban tretman.

- Tražila je da u apartmanu bude sama, da je niko ne uznemirava, da se posebno obrati pažnja na novinare i paparace. Te da se o njenom stanju i izlasku iz bolnice ne daju nikakve informacije - otkrio je izvor „Alo!“.

Kako saznajemo, Tipsarević je za Biljanin porođaj iskeširao 3.000 evra. Ona se porodila prirodnim putem, beba je dobila najviše ocene i sve je proteklo u najboljem redu.

Podsećanja radi, Biljana i Janko, pored sina Noe koga je rodila pre nekoliko dana, imaju i ćerku Emili, koju je dizajnerka donela na svet pre sedam godina kada se porodila u državnoj klinici „Betanija“, u Novom Sadu. 

Biljana i Janko Tipsarević

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

 

Komentari (1)

Rile

27.05.2020 22:27

IMA SE!!! MOŽE SE!!!