Nataša Bekvalac
Printscreen
Nataša Bekvalac

Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Dejan Briza/Alo!

Nataša Bekvalac snima svoj rijaliti program u kom će učestvovati i njene sestre Kristina i Dragana.

Pevačica je za početak dogovorila snimanje 12 epizoda, a rijaliti šou zvaće se "U korak sa Bekvalčevima", po uzoru na popularni američki program gde glavnu ulogu imaju članice porodice Kardašijan.

PROČITAJTE JOŠ:

"Na početku bila skeptična, jer nije želela etiketu učesnice rijalitija, ali je poklekla na nagovor sestričine Zoi, kojoj je potrebna medijska pažnja, s obzirom na to da je na početku karijere. I sestra Kristina je odmah dala zeleno svetlo jer već ima iskustva u rijalitiju (učestvovala je u "Survajveru" 2012. godine). Najstarija Dragana ne voli javno da se eksponira, ali je zbog porodice pristala da učestvuje", kaže izvor za "Informer" i dodaje da je Nataša imala uslov da se njena deca Hana i Katja ne vide.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 24, 2019 at 10:30am PDT

Snimanje bi trebalo da počne već krajem avgusta. Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kako idu u spa, kod frizera, dok snimaju u muzičkom studiju, dok imaju nastupe... Ako gledanost bude velika, one se neće zaustaviti na 12 epizoda, već će rijaliti dobiti i novu, drugu sezonu", dodaje izvor.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 26, 2019 at 1:40pm PDT

 BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!

 

 

Komentari (1)

Kostadin

31.07.2019 06:03

To će biti kao porodični rijaliti sestara Kurdanšijan.