Nataša i Dača
YouTube/Printscreen
Nataša i Dača

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Nataša Bekvalac (39), koja se tri puta udavala, kaže da joj je najbolji muž bio Ljuba Jovanović, otkriva da je eksperimentisala sa istim polom, priča da je zabrinuta za bezbednost ćerke Hane (13)...

- Hana malo zamenjuje teze kad kaže da sam stroga. Kod klinaca je sada aktuelno da deca ne moraju da pitaju mamu i tatu ni za šta i onda imaju super roditelje. Deca to povezuju sa slobodom, a ne sa brigom. Želim da je Hana srećna, ali kao samostalni roditelj veoma se brinem. Želim u svakom trenutku da znam gde je, s kim je i s kim komunicira! To nije zato što sam control frik, već zato što hoću da je zaštitim, jer ima mnogo ludog sveta! - počela je Bekvalčeva i nastavila:

Nataša Bekvalac

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Ona to smatra uhođenjem, a ja zdravom kontrolom. Kada to ukapira, biće joj lepše u životu. Ima raznih ljudi, a ja sam dodatno opterećena kao javna ličnost, pa je samim tim i ona. Brinem za njenu bezbednost! Priznajem da je to moja najveća briga.

- Kako je tvoj prvi muž Dača Ikodinović reagovao na to što vaša ćerka Hana želi da postane pevačica?

- Nisam sigurna da kipti od sreće. Ali, isto tako, ja sam bila njegov izbor, pa je sasvim logično da Hana, koja je odrasla pored mene, ima želju da bude pevačica.

Danilo Ikodinović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Bolje pevačica nego vaterpolistikinja? Pa ne znam, nikad ne znaš šta nosi dan, a šta noć.