Beki Bekić
Screenshot Youtube
Beki Bekić

Alo!/Rajko Ristić

Beki Bekić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pevač Beki Bekić je gostovao u emsiji "Glamur specijal", gde je otkrio detalje iz svog života koje do sada niko nije znao.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Beki je svoju prvu ploču snimio 1981. godine, a njegova karijera traje i do danas.

Bekić je u pomenutoj emisiji ispričao svoju životnu priču. Kako je rekao, mnoge poslove je naučio da radi od malih nogu i nikada mu nije bilo teško da radi, pa je čak radio i na građevini.

Beki Bekić

Screenshot Youtube

Beki Bekić, Foto: Screenshot Youtube

- Nije mi bilo teško da radim od malih nogu. Moji su nas učili svemu da radimo, sve sam morao da znam da radim. I danas, pre spavanja, svoju garderobu složim kao vojnik. U srednjoj školi sam radio i na građevini, vadili smo pesak iz reke... Građevina za mene nije bila teška, noseći ciglu ja sam pevao. Oduvek sam voleo da pevam - započinje Bekić, a onda objasnio kakvu je ulogu ima Šaban Šaulić na počeku njegove karijere.

Beki Bekić

Screenshot Youtube

Beki Bekić, Foto: Screenshot Youtube

- Mnogo sam naučio od Šabana, on je bio moj dobar prijatelj, često je dolazio na moje nastupe - istakao je Bekić, a onda se prisetio trenutka kada je upoznao svoju sadašnju suprugu:

- Više od tri godine je moja sadašnja supruga dolazila da me sluša na nastupu, ja je nisam zapazio. Nju nisam video, ne znam zašto, možda je tako bilo suđeno. Posle, kada sam je video, ja sam rekao prijatelju da je to „ta“. Evo, danas smo skoro trideset godina u braku, postali smo baba i deda - kroz osmeh je ispričao Bekić.

Pogledajte BONUS video:

"IMAO SAM OZBILJNE POSLEDICE" Ivan Gavrilović otkrio detalje veze sa Marijom Milošević!