Bebi Dol
Printscreen
Bebi Dol

Printscreen

Bebi Dol, Foto: Printscreen

Kako je izgledala ta ljubav, možemo da zamislimo tek iz retkih osvrta Masima Savića, novinskih tekstova diskutabilne istinitosti, ali i iz snimka na kojem zajedno pevaju "Sunce sja, trava miriše".

Osamdesetih godina prošlog veka, muzički par Bebi Dol i Masimo Savić privlačio je ogromnu pažnju, kao najzanimljiviji i najintrigantniji na eks-YU sceni.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Masima Savića. On je bio pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej - prisetila se tokom jedne emisije beogradska umetnica, pa dodaje:

- Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvećem. Tada je počelo sve", otkrila je jednom prilikom Bebi.

Bebi Dol

YouTube/printscreen

Bebi Dol, Foto: YouTube/printscreen

Masimo i Bebi Dol zabavljali su se osamdesetih, u vreme "novog talasa", čiji su i sami bili akteri.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - ispričao je Masimo u intervjuu za magazin Grazia.

Bili su najpoželjniji par, svi su voleli da znaju gde su i šta rade, a "najveći fan" im je bila Masimova majka, koja je kako je Bebi jednom istakla, pevačicu veoma volela.

- Upoznao me je sa svojom majkom koja je živela u jednom božanstvenom mestu u Istri. Ona me je mnogo volela".

Masimo Savić

Printscreen

Masimo Savić, Foto: Printscreen

Razlog za raskid mnogi nikada nisu razumeli.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti. Da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu", otkrila je Bebi Dol jednom prilikom.

Kasnije, više nikada nisu ni spominjali ovu vezu.

Tokom pevačicinog boravka u rijalitiju "Farma", Masimo je otkrio da prati, ali ne i da želi da joj se pridruži, niti bilo kome od učesnika.

- Gledao sam i ja 'Farmu' i sve to što se događa... U vreme kada smo se zabavljali, Bebica je bila jedna veoma načitana osoba, nabijena kreativnošću, novim saznanjima koje je bila spremna da podeli sa svima. Međutim, svaki umetnik mora da se dokazuje non-stop i stalno da radi na novim projektima i albumima. Ona je negde stala. Mi smo prekinuli komunikaciju još '89, ali pratim sve što se dešava u Srbiji, pratim i serijale 'Farme' koji su išli... Jasno, kad muzičar nema dovoljno posla, on će prihvatiti da bude i na 'Farmi'. Ja to ne mogu sebi da dopustim. Imam bend pred kojim odgovaram kao neko ko organizuje poslove. Imam 15-ak porodica koje indirektno zavise od mene i zato ne smem da se zaustavim".

 

Komentari (1)

steta

23.04.2020 14:51

jako lep par, ono kad ih spojis medju hiljadama. Velika glupost kad to ne shvate.