AUU, AL' IH JE SVE "POKIDAO"! Baka prase snimio brutalnu pesmu i najžešće isprozivao svog ljutog "neprijatelja": "Najlepši mladi par, ali se ne zna ko je u vezi pi*ka"

Ludilo.

Baka Prase
 Foto: YouTube/Printscreen

Nedelju dana nakon što je Voyage gostovao u emisiji AmiG šou, stiže pesma "Voyage blamage" popularnog jutjubera Bogdana Ilića.

Voyage
Foto: YouTube/Printscreen

"Najlepši mladi par, ali se ne zna ko je u vezi pi***", samo su neki od stigova Bake Praseta u pesmi "Voyage blamage", koju je namenio mladom reperu, koji je ranije ove nedelje gostovao u emisiji Ognjena Amidžića, s devojkom Breskvicom.

Voyage, Breskvica
Foto: Screenshot Youtube

Voyage (18) već neko vreme "ratuje" s Baka Prasetom - tačnije svađa je počela kada je mladi reper na Instagramu rekao da YouTube zvezde i muzičari ne prave muziku koja međusobno može da se poredi.

Baka Prase, jedan od najpopularnijih YouTube stvaralaca, oštro mu je odbrusio nakon čega se reper koji je bio gost u poslednjoj emisiji Ognjena Amidžića objasnio d "nije ništa loše rekao, ali 'ajde... Otišlo je predaleko, nisam imao takvu nameru. Poenta je bila da muzika ne može da se poredi, opšte gledano, 'jutjuberi' prave dečju, zabavnu muziku, što ne znači da ne mogu da prave ozbiljne pesme. Ne znam šta sam toliko loše rekao".

baka Prase
Foto: YouTube/Printscreen

Sada je Baka Prase snimio spot, "u emisiji Ognjena Amidžića" i isprozivao Vojaža kao nikad pre.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi