Bogdan sa ocem
Screenshoot Facebook
Baka Prase

Screenshoot Youtube

Baka Prase, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE I:

 

Nenad Ilić otac Bogdana Ilića, koji je medijima poznat kao Baka Prase, kako je napisao na Fejsbuku, na maloj je turneji po Kosovu i Metohiji. Stigao u Gračanicu, i to sa sinom. Pored obilaska manastira, kako je đakon objasnio zainteresovanima, organizovan je i susret sa decom koja Bogdana

Uprkos tome što je Baka Prase poprilično kontroverzan i što se diže prašina oko njegovih izbora tema ali i samog rečnika koji bira, brojni pratioci đakona Nenada Ilića za Bogdana imaju samo reči hvale.

 

"Kakva fotografija... Otac i sin. Jedan u skromnoj svešteničkoj odeći,drugi u skupoj I modernoj. Sabrani ispred velike bogomolje. Prošlo i buduće. Momci, volim vas, živela Srbija Autentična!", samo su neki od komenatara koji su se našli ispod fotografija.

 

"Vas čovek ne može da ne voli, ali ovok dečka obožavamo, svi ukućani". "Ganuta sam ovom vašom fotografijom. Daj Bože da se sva deca ovako s Ocem zagrle!", pisali su obožavatelji.

Bilo je i šaljivih komentara:

"Poznat mi je klinac, ali ko je pop pored njega?", našalili su se đakonovi pratioci iako je istina da je đakona sin odavno prestigao po popularnosti, što nije bio lak zadatak.

Baka Prase nije popularan samo među decom, vole ga i stariji.

 

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

 

Komentari (1)

saj

26.07.2019 08:56

zali boze...