Saša Popović
Rajko Ristić/Alo!
Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Tužilaštvo je sudu predložilo da Stojčić, koji se tereti za krivično delo teška krađa, bude osuđen na kaznu od četiri i po godine zatvora.

Podsetimo, Saša i njegova žena Suzana Jovanović početkom septembra svedočili su u istrazi koja je pokrenuta protiv Stojičića, nakon čega je Popović tužilaštvu dostavio specifikaciju ukradenih satova sa odštetnim zahtevom od 142.000 evra.

Vojislav se tereti da je tog 8. marta upao u vilu Saše Popovića, i sa sprata kuće odneo zlatni nakit, dukate, te osam muških ručnih satova i jedan ženski.

Stojičić je uhapšen 16. avgusta i od tada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, s obzirom na to da je ranije osuđivan.

Inače, Vojislav je na saslušanju negirao pljačku, rekavši tužiocu da mu je "sve namestila policija zbog oca", te da su mu dokazi podmetnuti.

Komentari (2)

Strahinja

07.11.2018 14:04

Neko je dao 142.000 evra za SATOVE? Au, baš veliki poremećaj u vidu NE ZNAM ŠTA ĆU SA PARAMA, IMAM IH MNOGO. Zaradio pare na trovanju omladine najvećim muzičkim šundom i te pare sa kojim ne zna šta će, umesto da pokloni deci kojima je potrebna materijalna pomoć za operaciju, on pare topi u satove i steka ih u vikendice. Je l' je greh ukrasti od lopova?

Meda

07.11.2018 20:48

@Strahinja - Nije greh ukrasti od lopova, zao mi samo sto ce ovaj dobiti debelu robiju. Ko je sve kod nas postao milijarder, majko moja, a ta ista sirotinja im gura pare u dzep, strasno!