Ava Karabatić
Nenad Vujović
Ava Karabatić

Alo/ Nenad Vujanović

Ava Karabatić, Foto: Alo/ Nenad Vujanović

Starleta i bivša voditeljka "Parova" Ava Karabatić odlučila je da se kandiduje na ovogodišnjim predsedničkim izborima Republike Hrvatske!

Kako sama ističe spremna je da pobedi Kolindu i postane najlepša predsednica na ovim prostorima. Samo za portal "Alo.rs" ona je istakla zašto se odlučila za ovaj nesvakidašnji potez:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Zašto glasati za mene?! Kao neko ko je i te kako mudar i poznaje psihilogiju ljudi, jer sam prošla kroz brojne rijaliti programe, ali naravno i druge stvari! Zaslužila sam ući u drugi krug, kao neko ko je završio za profesora latinskog i italijanskog jezika. Vrckava sam i puna adrenalina, takođe se odlično razumem u sport i politiku - istakla je Ava na samom početku razgovora za portal "Alo.rs" i obrazložila šta joj znači slogan pod nazivom "Sve ću vas zadovoljiti" koji prati njenu predsedničku kampanju.

Ava Karabatić

Marko Đoković/Alo!

Ava Karabatić, Foto: Marko Đoković/Alo!

- Kada sam smišljala naziv "Sve ću vas zadovoljiti", mislila sam na susede. Da nama kao narodu bude mnogo bolje, i da svi živimo u sreći. Moja očekivanja su svakako drugi krug, jer moje znanje tek sada dolazi do izražaja.

Kada smo je upitali da li je spremna legalizovati prostituciju i gej brakove u Republici Hrvatskoj, ona nije štedela reči. Otvoreno je pričala o tabu temama:

Ava Karabatić

Alo/ Dejan Briza

Ava Karabatić, Foto: Alo/ Dejan Briza

- Kod mene naravno nema tabu temea! Kao što bih uvela seksualno obrazovanje u svim školama, isto bih tako legalizovala prostituciju. Nisam razmišljala o gej brakovima, ali svakako da podržavam istopolnu ljubav! - istakla je na samom kraju razgovora Ava Karabtić za portal "Alo.rs"! 

Ceca je Arkana zvala Bucko, a tek da čujete kakav je nadimak on njoj dao!

AUTOR: I. M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 11:50 Voleli su se... Ceca i Željko Ražnatović, Foto: EPA/Miloš Jelesijević Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović 1995. godine udala se za Željka Ražnatovića Arkana. PODIGLA SVE NA NOGE Ana Kokić otvorila spektakularnu sezonu "TLZP"! Napravila LOM u studiju, pogledajte koga je imitirala!

 

U Hrvatskoj su se navodno pojavili bilbordi na kojima je Ava obnažena pod sloganom "Sve ću vas zadovoljiti". Nije poznato da li je reč o pravom plakatu ili se nego zabavio u fotošopu sa namerom da nasmeje narod!

 

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"