Ava Karabatić
Nenad Vujanović/Alo
Ava Karabatić

Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić, Foto: Nenad Vujanović/Alo

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

"Ja sebe vidim kao nekoga ko će raditi rijaliti, poput voditelja. Ne planiram ponovo učešće kao učesnik u nekom od popularnih rijalitija. Smatram da su danas loši igrači, oni koji se pojavljuju na mali ekranima, fali neka nova energija", izjavila je Karabatićeva zaključivši da nema šta da traži u rijalitiju kao učesnik.

Ava Karabatić

Nenad Vujanović/Alo

Ava Karabatić, Foto: Nenad Vujanović/Alo

"Moji momci su bili poput Bukovskog! Nikada nisam imala poznate muškarce. Nikada nisam padala na poznate dase. Uvek su bili ili doktori ili moja književna grupa, u prevodu književnici", bila je iskrena likovna umetnica i kratko prokomentarisala da bi sve učinila za Darka Lazića, kao i da joj je humanost jača strana.

"Ovog puta nisam bila tu, bila sam u Veneciji. U bilo kom trenutku da sam bila tu, ja bih dala krv za Darka! Iako sam nulta negativna krvna grupa, ipak mogu da budem dobrovoljni davalac. Ja sam spremna dati gas peške u ovim štiklama i otići da darujem krv. Za Šešelja ako treba, za bilo koga!"

Ava Karabatić

Alo!/Dejan Briza

Ava Karabatić, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Pišem novi roman koji je vezan za izbeglice, a nosiće naziv "Dolina suza". Nakon romana planiram i svoju slikarsku izložbu, koja će biti ostvarenje moje dugo zamišljene želje", iskreno je odgovorila Karabatićeva na sva naša pitanja.

 

Komentari (2)

MIXX

28.10.2018 19:07

Jel pozdravlja buduća Nobelovka u knjigama roditelje,posebno mamu i tatu,ima li u knjizi želja da sruši crkvu sv,Donata u Zadru i napravi još stariju.

Vuki

28.10.2018 21:08

O, bože..