O TEŠKOM ŽIVOTU POZNATE PEVAČICE Autobiografija Vesne Zmijanac nikoga ne ostavlja ravnodušnim, o ovim detaljima nije mogla da priča a da ne zaplače (VIDEO)

Potresno.

Vesna Zmijanac
Foto: screenshot Youtube

Popularna pevačica Vesna Zmijanac je među prvim estradnim umetnicima koje su otvorile dušu i ispisale, prema mišljenju mnogih, šokantnu autobiografiju sa mnogo intimnih detalja. Pevačica je 2000. godine želela da se oproba kao spisateljica. Knjizi je dala simboličan naziv po pesmi „Kad zamirišu jorgovani”, u kojoj je opisala teške trenutke iz svog života, između ostalog, i to je da izgubila dva sina sa tadašnjim suprugom Vladimirom Jovanovićem.

- Bilo mi je suđeno da u vreme moje najveće slave spoznam i najveće duhovne muke, da veliku radost zbog velikog uspeha potisnem i isto tolikom (još i većom, zapravo!) žalošću, da kroz lako podnošljivu, malu i kratkotrajnu fizičku patnju tela spoznam i onaj ogromni, jedva izdrživi i večno prisutan bol, bol koji gubitak deteta ostavlja u roditelju. Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. - pisala je ona.

Vesna Zmijanac
Foto: Alo!/Nenad Vujanović

- I ne zamerite mi što tu scenu (porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo i faktički se događao u garderobi iza bine hale u Mladenovcu, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici) ne mogu da opišem čak ni danas, kada je prilično vremena proteklo. Jer, to je jedan od onih bolova koji još uvek boli, praznina koja još uvek zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči, uvek mi se zguti u grlu i uvek sebe kaznim pitanjem (na koje još od onda slutim odgovor) - da li sam i koliko sam ja (načinom svog života, pre svega) kriva za to što se dogodilo? - pisala je Vesna u svojoj autobiografiji, a onda navela i da joj se to ponovilo još jedanput.

O Vesninom burnom životu pisali su mnogi mediji, a o turbulentnoj vezi sa poznatim harmonikašem i otvorenom pismu koje je napisao, možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Kojadinka
  29/11/2020 - 21:29
  Cura je setala po Ivici , ali pametno...talentovana za riziko...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi