IZ LJUBAVI PREMA PEVAČICI Arkan ga je zabranio zbog Cecinih EROTSKIH scena: Ovaj ŽESTOKI momak platio je MILIONE za čuveni film!

Dugi otkrio sve detalje

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen Youtube

U leto 1994. godine, kada je Arkan već uveliko bio s Cecom, službe bezbednosti su uhvatile njegov razgovor sa jednim od žestokih momaka tog vremena.

Tada su obavešteni da je Branislav Lainović zvani Dugi obavestio saradnike da je u Bugarskoj u snimanje filma "Nečista krv" uložio 180.000 dolara, čime je postao vlasnik 20 odsto vrednosti celog projekta.

Priča o stotinjak hiljada dolara "za zatvaranje finansijske konstrukcije", koji su nedostajali ekipi filma "Nečista krv" objavljena je i u grupi "Legende devedesetih".

"Mislim da Branislav nije ušao u projekt "Nečiste krvi" da bi vratio uloženi novac, već kao istinski ljubitelj umetnosti", govorio je reditelj filma Stojan Stojčić.

Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan
Ceca Ražnatović,Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printscreen Youtube

Stojčić je tada čak najavljivao i da će Lainović dobiti glavnu ulogu u njegovom sledećem filmu za koji bi zajednički napisali scenario.

"On ne samo što voli kameru, već je srpski Silvester Stalone, ili Klint Istvud. Za glumca nije dovoljno samo da završi akademiju, glumac se rađa. Branislav Lainović može da napravi briljantnu karijeru", tvrdio je Stojčić.

Film je, međutim, ostala samo velika Lainovićeva ljubav.

"Zamisli da sam glumac pa da ispadnem veća zvezda od nekih političara koje prozivaju za vanbračne veze sa zvezdama novokomponovane muzike. A ja, recimo, maznem Šeron Stoun. Ako ne na inteligenciju i izgled, a ono na letvu. Brzo bi se, bogami, završilo to snimanje", komentarisao je kasnije Dugi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi