Angelina
Instagram/Ksilikkeratin
Angelina

Instagram/Ksilikkeratin

Foto: Instagram

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, popularnost je stekla pojavljivanjem u emisiji "Amidži šou", gde je izvodila hitove svojih kolega, a od tada njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Ime ove mlade dame postalo je sinonim za dobru pesmu i urbani zvuk, a njeni spotovi su vizuelna remek-dela.

Angelina je portalu Alo.rs otkrila kako se priprema za najradosniji hrišćanski praznik, kao i koliko će se njeno obeležavanje ovog značajnog datuma razlikovati od prethodnih godina. Pevačica će Vaskrs dočekati u zagrljaju svoje jače polovine.

Angelina

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram

Poslednji put kada smo sa tobom komunicirali otkrila si nam da vreme u izolaciji koristiš kako bi učila i slikala, pa nas interesuje kako napreduju obe aktivnosti?

- Iskrena da budem, stala sam sa slikanjem, jer nemam više tempera, molim vas ukoliko me volite pošaljite mi belu i crnu akrilnu temperu na kućnu adresu (smeh) a istoriju umetnosti sam valjda naučila, čim se završi vanredno stanje, spremna sam da dam preostale ispite.

Da li si opet eksperimentisala sa frizurom?

Anđelina

Foto:Instagram printscreen/angel

Foto:Instagram

Veliki hrišćanski praznik građani Srbije će provesti u izolaciji... Postoji li neka tradicija u tvojoj porodici koja se bez obzira na trenutno stanje mora ispoštovati?

- Ne postoji ništa sem toga da taj dan svake godine proslavljamo svi zajedno, međutim ove godine, nažalost, nećemo moći da prisustvujemo momak i ja, jer je zabrana kretanja tako da ove godine nas dvoje farbamo jaja.

Koliko učestvuješ u dekorisanju uskršnjih jaja?

- Pa uglavnom samo smetam i ništa više. Ovo je prvi Uskrs kada ću sama farbati jaja. Nadam se da će ispasti ok.

Angelina

printscreen

Foto: Instagram

A u pripremi praznične trpeze? Kako se snalaziš u kuhinji?

- Snalazim se, nisam nikada pravila ne znam kakva jela, ali umem da napravim neke osnovne stvari, i uradim to onako iz srca, sve sa dekoracijom (smeh).

Koji hrišćanski praznik najviše odgovara tvom senzibilitetu?

- Svaki je prelep jer ga provodim sa porodicom, ali recimo da je to Božić. Svake godine upalimo kamin, razmestimo sve po kući, napravimo veliki sto za sve nas, svi smo tu, večeramo, slušamo muziku, sedimo kod kamina... Definitivno moj omiljeni dan u godini.

Angelina

Instagram

Foto: Instagram

Da li ćeš provesti dan Uskrsa u pesmi i veselju ili su tvoji planovi sasvim drugačiji?

- Provešću ga sigurno veselo. Muzika je kod mene uvek uključena i peva se svaki dan, ovaj Uskrs provodim sa momkom, pa mi je i to zanimljivo i lepo, jer je ovo prvi Uskrs koji provodimo samo nas dvoje.

Šta za tebe predstavlja vera i religijski običaji?

- Svaka vera je za mene ista. Svaka vera ima cilj da nas elementarno vaspita i nauči dobrom. Svaka vera teži ka tome da mi budemo dobri ljudi, na kom god jeziku i na kom god području. Iz tog razloga mi je jako bitna, a svaki verski običaji su tu da pročistimo svoje telo i duh ili da provodimo vreme sa ljudima koje volimo.

Tvoja poruka za naše čitaoce pravoslavne veroispovesti za ovaj veliki praznik?

- Čuvajte se, radujte se i malim stvarima, odmarajte, uživajte sa svojim voljenima, budite dobri ljudi, želite i mislite dobro. Sve će proći i sve ćemo pobediti. Srećan vam Uskrs! 

Angelina

printscreen

Foto: Instagram