Anabela Atijas, Luna Đogani, Andrej Atijas
E-Stock/Printscreen
Anabela Atijas, Luna Đogani, Andrej Atijas

E-Stock/Printscreen

Anabela Atijas, Luna Đogani, Andrej Atijas, Foto: E-Stock/Printscreen

Luna Đogani, prema pisanju domaćih medija, duguje svom bivšem očuhu Andreju Atijasu 70.000 evra, koje joj je on navodno pozajmio za stan. Međutim, Atijas se nedavno rastao od Lunine majke Anabele, pa sada očekuje da mu njih dve vrate dug.

Luna je navodno stan platila 120.000 evra, a prvih 50 hiljada dala je investitoru kao kaparu, dok je ostatak od 70 hiljada evra, prema pisanju medija, pozajmila od očuha Andreja koji je prodao svoju vilu u Rovinju i pastorki dao novac.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je očekivao da će mu Luna novac vraćati u ratama po izlasku iz "Zadruge 2" , međutim, s obzirom na to da se razveo od Anabele, on svoje pare želi nazad.

"Rekao im je da moraju što pre da mu daju tih 70.000 evra. Govori im da je pola stana njegovo i preti kako će da obije vrata i useli se protiv njihove volje. Zbog svega što se dešava Luna je u paklu, ne zna šta da radi, moli majku da smiri Andreja. Anabela se u početku žestoko svađala s njim, a sada pokušava da spusti loptu. Obećala je da će mu vratiti novac od Luninih nastupa. Videćemo da li će on biti strpljiv i koliko će čekati na to" priča sagovornik "Informera".

Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

I Jasmina Skender, žena koja sa Atijasom ima sedmogodišnjeg sina Leona, tvrdi da stan nije Lunin, ali i dodaje da Atijas ne plaća alimentaciju, što će zadesiti i Luninu ćerku Blankicu.

"Anabela laže da je to Lunin stan i da ga je njena ćerka sama kupila! Većim delom je plaćen Andrejevim parama. Prodao je svoj apartman u Rovinju kako bi Luni dodao novac koji joj je falio za stan", rekla je Jasmina za pomenuti medij.

Anabela i Andrej Atijas

printscreen

Anabela i Andrej Atijas, Foto: printscreen

 

Raskinuli Luna i Marko?! Priredili neviđenu scenu za javnost!

AUTOR: O.K. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:35 Raskinuli? Luna Đogani, Foto: E stock Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se među prvima na „Alo!" partiju, a veče se za ovaj par završilo žestokom svađom, posle koje je Miljković napustio klub.

 

"Andrej ne viđa našeg sina Leona, niti plaća alimentaciju. Ista ta sudbina zadesiće i Anabelu, koja sa njim ima ćerku Blankicu", dodala je ona.

BONUS VIDEO:

Tijana Ajfon pobesnela i iznela sav prljav veš: "Anabela i Luna Đogani su nakaze!"