Andreana Čekić
Screenshot Instagram

Popularna pevačica Andreana Čekić nedavno se našla u samom jeku medijskog skandala.

PROČITAJTE JOŠ:

Andreana Čekić

Promo

 

Naime, ona je objavila novu pesmu "Tuđa majica" koja je pronašla put do publike, ali je naišla i na komentare da je pesma autobiografska i da opisuje njeno trenutno stanje.

"Moram reći da sam ja jako verovala u tu pesmu i tako je i prošla, tako i prolazi. Vidim da se devojkama posebno sviđa i momci je pevaju. To sam mogla da vidim na prvom nastupu otkad je izašla pesma, odmah su je svi pevali, ja sam bila oduševljena, nisam se iskreno nadala, nisam to očekivala, jer onako uvek pesmi treba dati vremena da dođe do publike, ali eto očigledno je tako, kada u nešto veruješ, onda nema greške", istakla je Andreana.

Andreana Čekić

Screenshoot Instagram

Andreana Čekić, Foto: Screenshoot Instagram

Andreana je otkrila i prve utiske, kao ponosna kuma malog Alekseja, novorođenog sina Darka Lazića, ali i kako je bilo na prvoj kućnoj proslavi povodom rođenja Darkovog sina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Ja sam presrećna, evo i ovom prilikom želim da javno čestitam mami i tati, porodicama Lazić i Gagić. Šta da kažem, bebac je živ i zdrav, Darko kaže da liči na njega, ja sam ga videla samo na slici, ovako uživo ga još nisam videla. A na veselju je bilo baš onako kako smo i zamislili, super. Darko je želeo da za početak obeleži onako kod kuće sa svojim najbližima, uz muziku i bilo je predivno. Ponosni tajo kaže da je presrećan i kaže kad ga je video, definitivno je njegov", rekla je pevačica.

Darko Lazić

Alo!

Darko Lazić, Foto: Alo!

Pevačica je prenela i svoje utiske ako se provela i kako joj je bilo na proslavi rođendana ćerke Slađe Allegro.

"Bilo je predivno, intimno. Izabrali su predivnu lokaciju u Obrenovcu pored reke i bilo je mnogo kolega. Slađana i Zoka su bili puni emocija i svi mi, ali oni posebno. Mila je bila sasvim dobra, nije plakala. Vrućina nam ništa nije mogla, čak ni komarci (smeh), muzika je bila predivna, hrana je bila predivna. Ja mislim da možda niko ne zna da napravi veselje kao Slađa", završila je Andreana.

PROČITAJTE JOŠ:

Andreana Čekić, Gabrijela Pejčev

Dejan Briza/Screenshot Instagram