SVI DETALJI SVAĐE SA ANOM SEVIĆ Andreana Čekić priznala: "Pomogla bih Darku Laziću da zakopa onoga koga je ubio!" (VIDEO)

Pogledajte ekskluzivni snimak intervjua sa pevačicom na kraju teksta

 

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Časlav Vukojičić

Popuštanje mera zbog vanrednog stanja uzrokovanog pandemijom koronavirusa u našoj državi, dobro je došlo pevačici Katarini Grujić, koja je sinoć uspela da održi proslavu svog 28. rođendana!

U jednom beogradskom lokalu okupila je svoje najbliže kolege i prijatelje, a kako su se mnogi latili mikrofona, slavilo se do kasnih večernjih časova.

Prva od mnogobrojnih zvanica bila je dugogodišnja prijateljica Andreana Čekić. Pevačica je jedva dočekala da ode na proslavu, jer kako kaže, muka joj je više od sedenja u stanu. 

Čekićeva ističe kako nije verovala u koronavirus i smatra da je sve to bio politički potez u celom svetu. Andreana je provela ceo dan tražeći idealan poklon sa Katarinu, ali se na kraju odlučila za jedan skupoceni parfem na koji je platila zadnjim parama.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Časlav Vukojičić

- Moram priznati da sam se uželale i vas novinara, sve mi je ovo falilo, ali najviše mikrofon i moj posao. Novčana kriza je pogodila sve nas, i mi pevači moramo da imamo uvek nešto sa strane, ali mnogo je dugo trajalo sve ovo i moraju da se plaćaju računi uredno kao i do sada - ističe pevačica, pa dodaje:

- Što se pomoći od države tiče , iskreno nisam još aplicirala, jer šta ja da radim sa 100 evra, meni treba mnogo više (smeh), šalu na stranu, to ne znači da neću. Taj novac ću zadržati za sebe, jer u humanitarne svrhe dajem samo novac koji ja lično zaradim, a ne koji mi neko pokloni - ističe Čekićeva za naš portal.

- Poslednjih dana bilo je mnogo razloga za slavlje, jedan u nizu je veridba moje prijateljice Vanje Mijatović koja me je ganula do suza. Vanja je moj veliki prijatelj, a za one koji ne znaju ona je bila moja cimerka. Zajedno smo živele u stanu Ace Pejovića, i mi smo zaista u fenomenalnim odnosima - govori pevačica i dodaje: 

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Ataimages

- Kada je reč o prošrenju moje porodice iskrena da budem ne očekujem više ništa. Sve u životu što sam planirala i očekivala ništa mi se nije ostvarilo, zato kad se desi, desiće se. 

Prethodnih dana mnogo se spekulisalo o odnosu Čekićeve i Ane Sević, kako pevačice nisu u dobrom odnosu zbog pevačicinog razvoda sa Andreaninim kumom Darkom Lazićem.

- Nismo u svađi, ali mogu reći i da se ne družimo, niti je uticao njen razvod na to, jer su se razveli pre mnogo godina, niti se mešam u njene bivše ni u sadašnje ljubavi - govori Andreana.

Darko Lazić, Andreana Čekić
Darko Lazić, Andreana Čekić, Foto: E-Stock

- Što se Darka tiče, ja ga ljudi volim kako-god da je. I to što se priča da se vratio starim porocima, da vozi brzo, da ne vodi račina, šta da kažem, on je takav i to je to. On ništa luđe ne živi od svih nas drugih, kad se sve sabere i oduzme ništa on ne radi drugačije od drugih. Ja ga toliko volim, da čak i kada bi ubio nekog, pomogla bi mu da ga zakopa - rekla je Andreana za Alo.rs

Šta nam je još sve pevačica pogledajte u video-prilogu u nastavu ovog teksta:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi