Ana, Andreana, Darko
Alo.rs

 

Andreana Čekić

Časlav Vukojičić

Andreana Čekić, Foto: Časlav Vukojičić

U jednom beogradskom lokalu okupila je svoje najbliže kolege i prijatelje, a kako su se mnogi latili mikrofona, slavilo se do kasnih večernjih časova.

PROČITAJTE JOŠ:

Čekićeva ističe kako nije verovala u koronavirus i smatra da je sve to bio politički potez u celom svetu. Andreana je provela ceo dan tražeći idealan poklon sa Katarinu, ali se na kraju odlučila za jedan skupoceni parfem na koji je platila zadnjim parama.

Andreana Čekić

Časlav Vukojičić

Andreana Čekić, Foto: Časlav Vukojičić

- Moram priznati da sam se uželale i vas novinara, sve mi je ovo falilo, ali najviše mikrofon i moj posao. Novčana kriza je pogodila sve nas, i mi pevači moramo da imamo uvek nešto sa strane, ali mnogo je dugo trajalo sve ovo i moraju da se plaćaju računi uredno kao i do sada - ističe pevačica, pa dodaje:

- Što se pomoći od države tiče , iskreno nisam još aplicirala, jer šta ja da radim sa 100 evra, meni treba mnogo više (smeh), šalu na stranu, to ne znači da neću. Taj novac ću zadržati za sebe, jer u humanitarne svrhe dajem samo novac koji ja lično zaradim, a ne koji mi neko pokloni - ističe Čekićeva za naš portal.

Andreana Čekić

Ataimages

Andreana Čekić, Foto: Ataimages

- Kada je reč o prošrenju moje porodice iskrena da budem ne očekujem više ništa. Sve u životu što sam planirala i očekivala ništa mi se nije ostvarilo, zato kad se desi, desiće se. 

- Nismo u svađi, ali mogu reći i da se ne družimo, niti je uticao njen razvod na to, jer su se razveli pre mnogo godina, niti se mešam u njene bivše ni u sadašnje ljubavi - govori Andreana.

Darko Lazić, Andreana Čekić

E-Stock

Darko Lazić, Andreana Čekić, Foto: E-Stock

Šta nam je još sve pevačica pogledajte u video-prilogu u nastavu ovog teksta: