Andreanu dečko zlostavljao, oprostila mu, a drugarice šutnula: "Slađa i Ana su mrtve za mene!"

Vesna Đorđević | vip 2020-08-05 16:09:10 2020-08-05 16:09:10

Nisu podržale njenu odluku da se vrati emotivnom partneru!

Alo.rs

Jabuka razdora je, kako smo saznali, odluka Čekićeve da se pomiri sa emotivnim partnerom Markom, koji ju je, prema pisanju medija, zlostavljao. 

Kako se tokom intenzivnog i dugogodišnjeg druženja sa Slađom i Anom često žalila na svađe sa Markom, odluku da mu oprosti fizičko i psihičko maltretiranje njih dve nisu podržale. Zbog toga je, kako smo saznali, odlučila da obe izbaci iz svog života.

- Andreana se tokom američke turneje posvađala sa Markom na krv i nož. Maltretirao ju je pred muzičarima, fanovima, na nastupima... Vređao ju je i stalno su se svađali - ispričao je za "Alo!" izvor blizak pevačicama koje su donedavno bile u ljubavi.

Kako nam je rekao, budući da je ona sa njima delila sve, pa i najintimnije detalje u vezi sa turbulentnim odnosom sa Markom, Slađa i Ana su bile izričite protivnice njihovog pomirenja.

- Rekle su joj da joj on ne treba u životu i da zaslužuje nekog ko će je voleti i poštovati, ali čim se Čekićeva vratila iz Amerike, pomirila se sa Markom, a drugaricama je dala šut-kartu - ispričao je izvor "Alo!" i dodao:

- Njih tri su imale zajedničku grupu na Vajberu putem koje su svakodnevno komunicirale, a odluku da ih više ne želi u svom životu im je saopštila upravo u toj grupi. One su joj odgovorile da joj žele sve najbolje u životu i da ih ni slučajno ne zove kad je Marko opet bude zlostavljao - ispričao je izvor "Alo!".

Ovu priču je Čekićeva donekle potvrdila, ne želeći da iznosi detalje odnosa sa Markom.

- Jesam kukala i žalila se, one su znale sve o meni, ali pošto nisu podržale moju odluku da se pomirim sa Markom, shvatila sam da nisu moje prijateljice i da mi ne trebaju - rekla je Andreana.

Njena bivša kuma i prijateljica Ana Sević nije bila voljna da govori o toj temi i uopšte o Andreani, baš kao i Slađa Alegro, čiji je odgovor bio vrlo štur.

- Na odmoru sam sa porodicom i nisam upućena u Andreanino gostovanje po emisijama i ono što je tamo govorila. Nemam nikakav komentar na tu temu - rekla je kratko Slađa za "Alo!". 

Pročitajte i:

Expand player
Pogledajte više