VOLI DA SE PRESVLAČI NA PARKINGU Anđelka Prpić otvorila dušu za Alo! Progovorila o porodici, pa priznala da joj nedostaje Andrija!

"Svaki rastanak od porodice je težak!"

Anđelka Prpić sa suprugom Darijom i sinom Jakšom
Foto: Instagram/andjelkap

Glumica Anđelka Prpić, kako kaže, celo leto provela je radno. Jedva je imala vremena da u svoj raspored uklopi vreme za sina i supruga, koji joj, kako priznaje, često služi kao taksista.

 

- Muž mi ponese šta treba da obučem kada idem s događaja na događaj, pa se presvlačim na parkingu - kaže kroz smeh za „Alo!“ šarmantna glumica, koja je nedavno prihvatila još jedan novi poslovni projekat. Reč je o seriji „Nek ide život“ reditelja Slobodana Šuljagića, čije je snimanje upravo počelo.

DRAMA! Anđelka Prpić uživo kod Jovane i Srđana otkrila da joj je nestao muž!

- Jako sam srećna što me pozvao jer je on maestralan reditelj, a pratila sam njegov rad godinama. Uvek sam volela njegove serije i filmove i priželjkivala sam da budem deo nekog takvog projekta - kaže Anđelka. Dok traju snimanja, Anđelka se, kako kaže, uvek veže za ekipu, zbog čega joj završetak posla uvek teško padne. Na poslednjoj klapi serije „Andrija i Anđelka“ čak se rasplakala.

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Tokom snimanja se toliko zbližite s ekipom da postajete porodica, a svaki rastanak sa porodicom je težak i emotivan. Nedostaju mi ljudi, energija, Andrija... Nadam se da ćemo imati opet neki zajednički projekat jer nedostaje mi to naše druženje na setu - kaže glumica za „Alo!“.

ISKRENO ZA VIP Anđelka Prpić: "Izgledam bolje bez fotošopa!"

Osim za porodicu, kako kaže, nema dovoljno vremena ni za bavljenje sportom, čiji je promoter poslednjih godina.

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ne smem ni da se javim treneru - kaže kroz smeh Anđelka i dodaje:

BEZ BLAMA! Anđelka Prpić priznala da je prevarila muža!

- Koliko god mogu, ja se trudim da odem na trening, ali nije to onoliko koliko bih volela i koliko moj trener zahteva. Trudim se da izgledam dobro, to mi nekad pođe za rukom, nekad ne. Vodim računa i o ishrani jer je to neophodno ako želite da postignete balans - kaže Anđelka Prpić za „Alo!“.

Anđelka Prpić emotivnim rečima dala podršku Nebojši Glogovcu!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 02.02.2018. 18:04 Srpsku javnost i čitav region potresa vest o tome da je naša glumačka zvezda Nebojša Glogovac teško bolestan. Anđelka Pprić i Nebojša Glogovac, Foto: Screenshoot Youtube Nebojša se bori sa opakom bolesti, a njegove kolege i svi bliski ljudi trude se da mu olakšaju i budu podrša u teškim danima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi