Anđelka Prpić
Alo!/Nikolina Marić
Anđelka Prpić

Alo!/Nikolina Marić

Anđelka Prpić, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Gde najviše volite da se slikate?

- Obožavam da se slikam na putovanjima i beležim uspomene. Ipak, nekada mi bude žao što neki trenutak sa odmora nisam uslikala jer sam tip koji ne voli da troši vreme na fotografisanje.

Da li koristite fotošop?

- Trudim se da fotografije ne obrađujem mnogo, a ako ih ipak stavim u fotošop, shvatim da su bolje bez ulepšavanja!

Da li vaš suprug i vi planirate proširenje porodice?

- Bitno je da je sve kako treba i da smo zajedno, a mi se ne mešamo u božje planove! To se po mom mišljenju nikada ne planira.

Anđelka Prpić

Alo!/Nikolina Marić

Anđelka Prpić, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Publika vas poslednjih godina gleda u raznim igranim programima, iako ste nekada bili voditeljka, da li postoji mogućnost da se opet vratite tom poslu?

- Sve je pitanje trenutka. Mislim da je sada momenat kada me publika konkretnije upoznaje kao glumicu.

Posvećena sam svom poslu glumice, ali ako iskoči neka dobra ponuda, ne isključujem mogućnost da opet radim voditeljski posao. Televizija i gluma su na neki način srodni, iako smatram da su diplomirani novinari daleko bolji u voditeljstvu od nas, dramskih umetnika. Ipak, svi mi volimo da uzmemo pomalo komadić tuđeg hleba.

Anđelka Prpić

Alo!/Nikolina Marić

Anđelka Prpić, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Da li biste voleli da budete zaposleni u nekom pozorištu?

- Kada završiš Akademiju, zaista želiš da pripadaš pozorištu, ali moj put nije bio takav. Nekad mi se činilo da je moj put bio teži i duži, ali sada smatram da je sve bilo onako kako treba. Ne bih se menjala ni sa kim! Karijera mi je zaista donela lepe stvari i zahvalna sam na svim prilikama koje sam dobila.

Glumci se žale da nikada nisu manje  radili, kakvo je stanje kod vas?

- Nažalost, toliko malo ima posla, da je ostvarenje sna kada se nešto radi. Još kada radite nešto što ste oduvek želeli i što biste sami odabrali, onda je to zaista uspeh. Mislim da sam imala sreće da radim monodramu "Šta me snađe" i nadam se da će se svideti i publici.

VIP magazin

Alo!

VIP magazin, Foto: Alo!

 Novi broj magazina VIP u prodaji je od 06.02. na kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".