Anđelija: Drug me je prijavio na izbor za mis

Maja Šarić | vip 2016-10-10 22:07:12 2016-10-10 22:07:12

Užičanka Anđelija Rogić, studentkinja Učiteljskog fakulteta u Beogradu, osvojila je titulu najlepše Srpkinje na jubilarnom 20. takmičenju za mis Srbije. Iako ima samo 22 godine, Anđelija ima jasnu viziju čime bi želela da se bavi, a pistom je preksinoć prvi put hodala pred žirijem.

Dejan Briza

Iako još nije svesna šta joj se dogodilo i da su kruna i lenta sada u njenim rukama, Anđelija je neizmerno zahvalna prijatelju koji ju je prijavio za ovogodišnji izbor za mis.

- Na takmičenje me je prijavio drug. Prijalo mi je što je u meni video lepu devojku. Ovo takmičenje mi znači kao veliko životno iskustvo. Upoznala sam mnogo ljudi i stekla mnogo kontakata. Naredni cilj mi je da završim fakultet i da se za godinu dana lepo pripremim kako bih na pravi način iznela svoju titulu i predstavila nas na izboru za mis sveta iduće godine - ponosno priča Rogićeva, koja je na radost svih muškaraca solo.

- Nisam zaljubljena. Trenutno nemam dečka - otkriva ova Užičanka i dodaje da je veoma srećna zbog titule.
- Još se nisu slegli utisci. Sve devojke su bile izvanredne. Mislim da sam osvojila žiri jer sam zračila pozitivnom energijom, bila sam opuštena i sigurno sam koračala pistom - objašnjava Anđelija, koja se nikada nije bavila modelingom.

- Aktivno igram folklor osam godina. Tome sam baš posvećena. Prija mi zbog putovanja i novih prijateljstava. A na izboru za mis su mi rekli da imam talenat za glumu, tako da, nikad se ne zna, možda se jednog dana oprobam i u tom poslu.

Expand player
Pogledajte više