Anastasija Ražnatović
YouTube/printscreen
Anastasija Ražnatović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Anastasija Ražnatović na društvenoj mreži Instagram žestoko je iskritikovala ljude koji se hvale prestižnim stvarima i momentima, a za njih, zapravo, nemaju sredstava.

Mlada pevačica, izrevoltirana objavama, mnogih rešila je da se oglasi.

Anastasija Ražnatović

Printscreen/"Daily Mail"

Foto: Printscreen

- Jeste li znali kada slikate stvari koje kupujete ili kada se vozite avionom, pa slikate milion storija iz aviona, pa snimate boce kada izađete, to nije dokaz da vi imate para, nego da samo niste navikli na te stvari i to se onda zove kompleks - ošurila je Cecina kćerka po materijalno nesituiranim ljudima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Anastasija isprozivala sve one koji postavljaju fotke garderobe i pića. Vaš komentar?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Jan 26, 2020 at 4:12am PST

 

Komentari (6)

milan

26.01.2020 16:03

Баш ме интересује да ли је дотична дама некада купила неку књигу да прочита. То није тако скупо, па вероватно и није.

Mile

26.01.2020 19:49

E moja ti pevaljko sa YOUTBE-ta nemamo mi svi bogatstvo koje ti je ostavio tata a mama ti ga vesto zastitila i nadogradila pa se sad mozes da slikas bez kompleksa i pokazujes i izlazes gde hoces i kako hoces mamine pare se pokriti svaku tvoju megalomansku zelju, glupost, golotinju, nekulturu, izlaganje i zelju da postanes pevaljka. tim parama koje nisi ti zaradila ti je obezbedjena buducnost lezilebovicke i snoba, no nrmozes kupiti ugled, cast i postovanje.

Maja

27.01.2020 09:31

Pa, u pravu je. Rekla je da ne treba pokazivati boce pica, kad se vozite avionom i firmirane stvari. Ja nikad nisam kupovala majicu na kojoj pise firma, jer nisam pokretna reklama. Neki se osecaju lose jer je upotrebila rec "sirotinja" i "kompleks".

Koma

27.01.2020 17:18

@Maja - Ko se Srbiji vise fotka od nje, ko je izlozio svaki deo svog tela na izvolte od lica pa preko sisa, medjunozja i golih kraka. Ima li neko ko je veci lezilebovic od ne. Svi njeni bivsi malo se bavili njenim "Carima", pa bez zaljenja pustili da mu isklizne iz zivota i zaboravili je. Sad bi da postane pevaljka i mama ce joj ispuniti zelju, mada ce ostati posle mame bogata sirotinja koja nece da slika flase nego ce da ih prazni a to ce tada da slikaju drugi a ne ti.

xy

27.01.2020 10:52

Znaš li ti devojko, gde živiš? I ti si buduća majka, žena. Strašno