Anastasija Ražnatović
Youtube/Printscreen
Anastasija Ražnatović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Brojnim pratiocima se obratila putem svog Instagrama, pa otkrila:

Anastasija Ražnatović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Zamislite imate svega 4 godine i 4 puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru, dok se budite - između ostalog je poručila mlada pevačica i dodala:

Insta

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana.

Insta

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- A posledice naše golgote koju smo prošli, to nije važno je l? Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo pušali mi u morima - navela je Cecina naslednica. 

Komentari (6)

ccc

11.05.2020 09:29

ma idi begaj potresli smo se za vas mafijoze

Bane

11.05.2020 10:23

Kakva degenerisana porodica, sa bogatstvom nakradenim od pobijenih, pokradenih i unesrećenih ljudi,. Sa genima najveće džukele crnogorske, koja je ustašama prodavala naoružanje da ubijaju Srbe. Ćuti, fukso propala!!!Znaš li koliko je nas ranjeno tim oružjem kojim ste sebi kupili lagodan život. Lopovu se vratilo. Kako ćete vi?

rmt

11.05.2020 10:49

to sto su vama kao deci uperili pusku je bilo sasvim nepotrebno. ali ako pogledas ko su ti roditelji (kriminalci)za ocekivati je da se tako nesto desi.

Maki

11.05.2020 11:26

Alo dete to pitaj mamu !!!Ona ti je kriva znala je za koga se udaje!!!Sto to ne dodjose kod dece nekog rudara ili pekara.Pa zato sto ti je tata bio krimos kapiras

ttttt

11.05.2020 11:27

ne razumem zasto prozivas nekoga drugog i na njega-njih svaljujes krivicu zato sto ti je bia uperena puska u glavu! za to su krivi samo tvoji roditelji i njihovi postupci.tako da ako treba nekoga da krivis ,krivi njih sto su to sto jesu.

Boba

11.05.2020 17:12

Devojko, smiri se i opismeni se!