Ceca i Bogdan
PrntScrn
Ceca i Bogdan

PrntScrn

Ceca i Bogdan, Foto: PrntScrn
Ceca i Bogdan

Alo!

Ceca i Bogdan, Foto: Alo!

- Razlika u godinama nije joj predstavljala problem, jer je Bogdan zreo muškarac, a fizički su odličan par budući da se Ceca čitavog života neguje pa izgleda dosta mlađe i nema nijednu boru na licu - ispričao je izvor za "Alo!" i dodao:

Bogdan Srejović sa ćerkom

Printscreen/Instagram

Bogdan Srejović sa ćerkom, Foto: Printscreen/Instagram

- Čak i to što Bogdan iz prethodnog braka ima ćerkicu čini ga bližim pevačici jer su oboje roditelji, pa oboje znaju šta je briga o deci. Budući da je Bogdan otac, nebitno mu je da li će imati još dece ili ne, što Cecu prilično relaksira i ne stvara joj pritisak - ispričao je izvor blizak paru za "Alo!".

Ceca upoznala Bogdanovu ćerku

Nakon što je upoznao decu svoje izabranice, i Bogdan je Cecu upoznao sa svojom petogodišnjom ćerkicom Iskrom, saznaje „Alo!“. Naime, budući da je Bogdanova bivša supruga Zorana u vezi sa Cecinim kolegom i dobrim prijateljem Sašom Kovačevićem, Ceca je Iskru znala sa Sašinih fotografija i video-klipova na Instagramu i ranije. Često je isticala kako je slatka i neretko je lajkovala i ostavljala srca ispod istih. Sada, kada se ispostavilo da je preslatka devojčica zapravo naslednica njenog dečka, još je srećnija što će je viđati u budućnosti.

Jedina stvar zbog koje je balkanska diva strepela, kako nam je izvor ispričao, bila je kako će njeni naslednici reagovati na njen izbor i da li će ga prihvatiti.

- Ceca je čitavog života bila ubeđena da Veljku i Anastasiji, posle Željka Ražnatovića Arkana, niko nikada neće biti dovoljno dobar, te da će ona zauvek ostati sama. Zbog toga se plašila i da ulazi u emotivne veze, ali i da upoznaje decu sa svojim partnerima. Ovoga puta je smogla snage i nije se pokajala. Veljko i Anastasija su toliko oduševljeni Bogdanom da je njihov predlog bio da svi zajedno proslave Novu godinu. Proveli su se fantastično, smejali se, pili, pevali... - ispričao je izvor "Alo!".

- Čini se da je Bogdan prošao test kod Cecinih naslednika, koji su ga zapratili i na društvenoj mreži Instagram, gde mu lajkuju fotografije. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

rea

14.01.2021 22:37

Kakve limunade!Matora koka našla mladog..

Čiča

14.01.2021 22:54

O maj gade! Pa ovo nastavak Karingtonovih. I Veljkic će da dobije po u guzi. Bogdan natego Ceciliju, pa Anastasijicu pa Pilicarku pa će priju u Titelu pa Šijanku... Pa ce i tata u tri skoka... lele će se tepaju po u guzi

vucko

15.01.2021 08:13

kakva dziberska idila!

sramota me

15.01.2021 11:17

Sestro Romkinjo, sačekuješ dečake ispred škole i učiš ih. Osim plastike ti nemaš ni gram mesa, pfuj.

Sasa

15.01.2021 13:02

Sedam godina sreće za malog