Anabela Atijas
Printscreen Youtube
Anabela Atijas

Printscreen Youtube

Anabela Atijas, Foto: Printscreen Youtube

Ona je priznala da je u pitanju bolest, te da sada time mora ozbiljno da se pozabavi. Pevačica je svojevremeno operisala tumor na dojci, a sada ima drugačiji problem, a kako izvor otkriva, tiče se štitne žlezde:

PROČITAJTE JOŠ:

- Bilo ju je baš strah da uopšte ode kod lekara, jer se plašila šta mogu da joj pronađu, ali na kraju je skupila hrabrost i otišla. Radili su joj sve moguće analize, ali je na kraju ustanovljeno da se radi o štitnoj žlezdi. Prvo su mislili da je insulinska rezistencija, ali su posle još dodatnih analiza hormona i krvi ustanovili da je u pitanju Hašimoto, tj. autoimuna bolest štitne žlezde - otkriva izvor.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačici je malo laknulo, kako izvor dalje navodi, međutim ubrzo, kad su joj objasnili o čemu se zapravo radi, shvatila je da to uopšte nije naivno tako kao što ona misli, te da mora poprilično da promeni kompletan način života, ali i ishranu.

- Zato više ne voli ni da čita natpise u novinama vezano za Lunu, jer je to posebno uznemiri, a dosta joj je pomoglo i to što često ode u Bosnu kod svojih, gde se potpuno izoluje od svega i napuni pozitivnom energijom. Ona ide na terapije, i posebno vodi računa o ishrani, a u svemu joj je pomogao i njen suprug Andrej, koji je od kad je shvatio o čemu se radi, i zbog čega je Anabela u poslednje vreme depresivna i ima nagle promene raspoloženja, počeo da se ponaša drugačije i sad je dosta pažljiviji prema njoj - završava izvor.

Anabela je ovo i potvrdila rekavši kako njeni kilogrami nisu slučajno tu, te i da se radi o zdravstvenim problemima, mada nije želela da otkriva šta je ustvari u pitanju.