Anabela Atijas i Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Kako "Alo!" saznaje, ona je bila oduševljena tom idejom, a u celu priču uključili su i Mirka Gavrića, prijatelja Lunine majke Anabele, koji je takođe bio jedan od učesnika rijaliti programa "Zadruga".

"Marko želi da to bude urbana pesma, bržeg ritma, koja će se puštati po klubovima i diskotekama, a ta njegova ideja se na prvu loptu dopala Đoganijevoj. Kako ima poverenja u njega i zna da se razume u muziku, nije želela preterano da se meša u sam rad na pesmi, već će to biti iznenađenje", kaže izvor "Alo!" i dodaje:

"Marko je zamolio Gavrića da mu pomogne oko produciranja pesme, a ovaj je to sa zadovoljstvom prihvatio. Jedini problem je to što ne znaju kako će Anabela reagovati, jer ona još nema poverenja u Marka i smatra da loše utiče na njenu ćerku. S druge strane, ne želi da kvari Luninu sreću i dopušta joj da sama uvidi da li je Miljković za nju ili nije", kaže izvor "Alo!".

Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Iako je između Lune i Mirka bilo problema tokom druge sezone, oni su prešli preko toga. Da je zaista tako, svedoči i njihova zajednička fotografija iz provoda koju je Luna objavila na svom Instagram nalogu.

Luna u duetu sa Savom!

Kontroverzni Savo Perović otkrio je za domaće medije da će snimiti duet sa Lunom, koja je njegova dobra prijateljica.

"Kupio sam dve pesme, jedna će biti samo moja, dok je druga duet, koji ću snimiti sa Lunom. To će malo da sačeka, pošto ćemo prvo oboje predstaviti svoje stvari, pa onda na red dolazi duet", rekao je Savo Perović.

Luna Đogani, Savo Perović

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!