"PREVIŠE SAM SE DAVALA NA SVE STRANE..." Anabela otvorila dušu o trenutku u kom je presekla i odlučila da se povuče! (FOTO/VIDEO)

Nekada je samoća - lek.

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: Printscreen/YouTube

Za usamljenost kažu da je bolest modernog doba - baš zbog nje, sve više ljudi traži pomoć psihoterapeuta kako bi lakše prebrodili krizne periode, a svoje iskustva podelila je i pevačica Anabela Atijas, pa priznala je da se osećala usamljenom, ali da joj je to na neki način i prijalo.

Meni je u nekom momentu i prijalo, bilo mi je potrebno. Ja sam u jednom momentu poželela da se sve moje bazira na mene, da samo ja, ja i ja budemo u centru pažnje, zato što sam se zaista previše davala na sve strane i u tom momentu usamljenosti sam, ustvari, i nekako se odmorila, osvežila... Malo sam se povukla iz društva, posla kog nema... Nametnuta nam je ta usamljenost, ali mi nije smetala nimalo. E sad već počinje da mi smeta i ne mogu biti nikad usamljena, ali se slažem da je bolje biti sam nego se trošiti na ljude za koje misliš da su ti prijatelji, a nisu. Uz kvalitetnu knjigu i dobar film ne može čovek biti usamljen, ukoliko to ne želi - rekla je Anabela.

Anabela Atijas
Anabela Atijas, Foto: Printscreen/YouTube

Saznajte OVDE poznati teksopisac vodi bitku sa opakom bolešću.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: rea
  24/01/2021 - 13:43
  I mi smo se odmorili od tebe zla ženo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi