Anabela Atijas
E-stock
Anabela Atijas

E-stock

Anabela Atijas, Foto: E-stock

Policija je u poslednjih mesec dana oduzela više od 30 lažnih policijskih legitimacija, a mnoge od njih podelili su pojedini policijski sindikati. Javna tajna je da su ih dobili i mnogi kojima je jedina veza s policijom bilo hapšenje, a sada su članovi pojedinih policijskih sindikata postali - Kinezi.

Sudeći po slici koju je Andrej Atijas svojevremeno objavio na Instagram profilu, nosilac počasne značke jednog od policijskih sindikata jeste i pevačica Anabela Atijas. Ona je potvrdila da je prava i da ju je dobila kao počasni član zajedno sa Slađom Alegro od pripadnika žandarmerije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej)

Procene koliko ima lažnih značaka u Srbiji kreću se od 3.000 do 10.000 komada. Neke od njih su identične službenim legitimacijama policajaca, izuzev u sitnim detaljima koji su skoro nevidljivi. Niko ne sme ni da proceni koliko je takvih kopija završilo u rukama osoba sa dosijeom, uključujući i pripadnike ozloglašenih narko-klanova.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (4)

XXL

02.01.2021 19:49

Kakva bre počasna policijska značka ili sindikalna? Ko god se zatekne sa bilo kakvom policijskom značkom pa makar to bila i ona pionirska iz Titovog vremena - 'apsi bre.

djura

02.01.2021 20:30

A sta je uradila pa je dobila od zandarmerije? Hoce li ministar da se oglasi povodom svih ovih znacki? Hocu i ja jednu, ali ja nisam pevac, kriminalac,... Oni koji sprovode zakon, krse ga, svakog dana isplivavaju nova lica koja poseduju "znacke" a zbog cega su zasluzni???

Penzioner

02.01.2021 22:35

@djura - Znacke su obelezje policajca i ona se ne zasluzuje, vec pripada zaposlenom po radnom mestu! Sve drugo treba da se unisti i ko bude zloupotrebljavao treba gakazniti najstrasnije!

Cojle

03.01.2021 21:27

Mir, mir, mir niko nije kriv.