Anabela nosi policijsku značku, oglasila se nakon optužbi da je lažna i otkrila da nije jedina koja je poseduje! (FOTO/VIDEO)

Informer.rs/Alo.rs/M.R. | vip 2021-01-02 17:38:34 2021-01-02 17:38:34

Pevačica sve objasnila!

E-stock

Policija je u poslednjih mesec dana oduzela više od 30 lažnih policijskih legitimacija, a mnoge od njih podelili su pojedini policijski sindikati. Javna tajna je da su ih dobili i mnogi kojima je jedina veza s policijom bilo hapšenje, a sada su članovi pojedinih policijskih sindikata postali - Kinezi.

Sudeći po slici koju je Andrej Atijas svojevremeno objavio na Instagram profilu, nosilac počasne značke jednog od policijskih sindikata jeste i pevačica Anabela Atijas. Ona je potvrdila da je prava i da ju je dobila kao počasni član zajedno sa Slađom Alegro od pripadnika žandarmerije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @ndrejko (@atijasandrej)

Procene koliko ima lažnih značaka u Srbiji kreću se od 3.000 do 10.000 komada. Neke od njih su identične službenim legitimacijama policajaca, izuzev u sitnim detaljima koji su skoro nevidljivi. Niko ne sme ni da proceni koliko je takvih kopija završilo u rukama osoba sa dosijeom, uključujući i pripadnike ozloglašenih narko-klanova.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Expand player
Pogledajte više