Anabela
Screenshoot YT
Anabela

Screenshoot YT

Anabela , Foto: Screenshoot YT

Sinoć je u emisiji Ami G Show gostovala poznata pevačica Anabela Atijas koja je već neko vreme u žiži estradnih desavanja.

PROČITAJTE I:

 

 

Naime, u delu emisije u kom je trebalo da odgovori na pitanja o misterioznom predmetu Anabela je šokirala javnost.

Kada su je pitali da li bi koristila taj proizvod, kupila ga Luni, ko ga koristi od javnih ličnosti, koje su mu prednosti i mane ona je bez razmišljanja počela sa strašnim prozivkama. Sve je izgledalo kao da ipak zna da se radi o knjizi Kije Kockar i direktno joj upućuje strašne uvrede.

"Prednosti su što dobiješ sve informacije za goste koji gostuju u tvojoj emisiji, a obrnute, mane su zato što ti ustvari živiš život koji gosti pričaju", rekla je Anabela.

"Gde bi koristila ovaj proizvod kada bi ga koristila?"

"U WC", bio je Anabelin odgovor.

"Za kraj, šta je najbolja stvar kod ovog proizvoda?

"Zato što ode u WC šolju i pustiš vodu".

Kada su joj na kraju pokazali o kom predmetu je reč, Anabela je i sama rekla kako joj sigurno niko neće verovati da nije znala šta je u pitanju, ali da je ona samo osetila neku negativnost.

Kija Kockar

Dejan Briza/Alo!

Kija Kockar, Foto: Dejan Briza/Alo!

BONUS VIDEO

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

Komentari (1)

Luka

09.10.2019 11:36

Anabela je ovom izjavom dala pravu i realnu sliku sebe i svoje porodice, jer majka koja moze tekve grozote da izgovori o nekome nije sposobna da vaspita svoju decu da budu bolja od nje zar ne? Sad imas materijalnu sigurnost, trosis cerkine pare ba mozes da vatas zjale i balegas svuda oko sebe, sta cer kad pare potrosis?