VELIKIM KORACIMA MOŽEMO DA PROMENIMO SVET Ana uznemirena zbog poruka koje neke žene šalju zlostavljenim devojkama, Bekutine reči ćete ponavljati (FOTO/VIDEO)

"Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć”

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Nenad Vujanović

Ana Bekuta jedna je od mnogi poznatih ličnosti koje su dale podršku Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, hrabrim glumicama koje su optužile Miku Aleksića za silovanje.

Pevačica je objavila svoju fotografiju na kojoj je ispisala na dlanu “Nisi sama”, ali njene reči treba da zapamtite.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

- Devojke, ovih dana svedoci smo stravičnih ispovesti žena, devojaka i devojčica o seksualnom uznemiravanju i silovanju. U poslednjih par dana pročitala sam stotine svedočanstava na društvenim mrežama o onom što žene godinama trpe u ovom mizogenom društvu. Nije me uznemirila samo količina tih ispovesti, duboko me uznemirila količina komentara DRUGIH ŽENA na ono što su, nakon godina ćutanja, priznale neke devojke koje sada traže pravdu i olakšanje. Ovih dana velikim koracima možemo da promenimo svet u kojem rastu naše devojčice. Posebno potresno u svim svedočanstvima koja čitamo su stid i strah koje oseća žrtva silovanja i vreme je da se to promeni jednom zauvek. Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć - napisala je Ana Bekuta na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Šta Mrkonjić radi samo zbog Ane, i zbog čega je pevačica posebno srećna, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi