Milutin Mrkonjić se požalio na Bekutu: Ana super kuva, pa sam smršao 35 kilograma!

Vesna Đorđević | vip 2020-09-11 15:12:35 2020-09-11 15:12:35

Uspeo je u onome što mnogima nije pošlo za rukom!

Alo!

U razgovoru za „Alo!“ Mrka je priznao da je samo zahvaljujući Aninoj kuhinji izgubio prekomerne kilograme, ali da mu je tokom karantina jedino nedostajala kafana. Osim toga, Mrkonjić je otkrio i tajnu svoje uspešne veze sa jednom od najpopularnijih pevačica sa domaće estrade. 

 

- Zahvaljujući Aninoj fenomenalnoj kuhinji uspeo sam da skinem čak 35 kilograma. Ana nije samo najveća zvezda sa naše estrade već i izvrsna domaćica. Imao sam pet obroka dnevno. Osim toga, slušao sam i savete one prelepe žene Darije, koja je uvek isticala zbog čega je važno da se nose maske. Sa druge strane, niko nije morao da me savetuje o higijeni, budući da sam sve to naučio na gradilištima širom sveta - rekao je Mrka i otkrio šta je prvo uradio kada je ukinut karantin.

Popović treba da bude ministar kulture!

Milutin Mrkonjić veruje da bi Saša Popović bio odličan kandidat za ministra kulture.

- Saša Popović treba da bude ministar kulture jer je to njegov resor. On sve zna i mnoge je stvari u životu prošao, ima iskustvo i znanje. Rekao sam mu da bi bio dobar ministar kulture, on je smatrao da se šalim, ali ja sam ozbiljan - rekao je Mrka.

- Ne mogu da kažem da mi je nedostajala kafana jer smo Ana i ja svaki dan pravili kafanu u kući. Međutim, čim je ukinuto vanredno stanje, proslavili smo tako što smo otišli u kafanu - kaže kroz smeh Mrka i objašnjava tajnu njegove stabilne veze s Anom.

- Iskrenost, međusobno poverenje i poštovanje su tri najvažnija faktora koja utiču na vezu dvoje ljudi. Ana i ja samo u godinama kada više nema razloga da pravimo ekscese. Znamo kako se živi i kako mi živimo, i tu smo da vam to pokažemo. Nećete nas se još dugo otresti - poručio je Mrka kroz smeh. 

Pročitajte još:



Expand player
Pogledajte više