Ana Sević
Alo!/Marko Metlaš
Ana Sević

Marko Metlaš/Alo!

Ana Sević, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Atraktivna pevačica Ana Sević raskinula je dvogodišnju vezu sa dečkom Danielom Nedeljkovićem, a mnogi su to odmah povezali sa njenim bivšim suprugom Darkom Lazićem.

Naime, nakon što je Ana uslikana sa bivšim mužem i njihovom ćerkicom Lorenom pronela se priča da su njih dvoje ponovo zajedno. Na sve to, saznalo se za razlaz sa Danielom, pa je to bilo dovoljno da počnu spekulacije. Ipak, poput Darka, koji je pre dva dana za „Alo!“ negirao pomirenje, i Ana Sević je odlučila da ekskluzivno za naš list demantuje sve spekulacije, kao i priču da je raskinula veridbu sa Nedeljkovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

- Zaista nisam želela da se ponovo piše o mom privatnom životu jer je toga bilo previše. Što se tiče priča da sam raskinula veridbu sa Danielom, to su potpune neistine, jer nas dvoje nikada nismo ni bili vereni. Takođe, moj bivši muž nema nikakve veze sa našim raskidom - rekla je Ana za „Alo!“ i dodala:

Ana Sević i dečko Danijel Nedeljković

e-stock agency

Ana Sević i dečko Danijel Nedeljković, Foto: e-stock agency

- Iz poštovanja prema čoveku koji je skoro dve godine bio deo mog života, kao i iz poštovanja prema njegovim divnim roditeljima, neću više davati nikakve komentare o toj temi - rekla je pevačica ekskluzivno za „Alo!“.

Sevićeva je pre nekoliko dana na svom Instagram nalogu objavila zajedničku fotografiju sa Danielom, ispod koje je napisala emotivni status, ali niko nije mogao da pretpostavi da zapravo više nisu zajedno.

- Život nam pošalje tako neke ljude da bismo saznali neke nove širine i proširili vidike. Saznali šta želimo, a i šta ne želimo. Da bismo spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Da bismo videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo, da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj! Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete, što si bio tu. Volim te i hvala na svemu sto si učinio za nas - napisala je Ana u opisu fotografije.

Darko izveo Marinu i sina na ručak

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić uživaju u zajedničkim trenucima sa sinom Aleksejom. Uprkos spekulacijama da nešto nije u redu u njihovom odnosu, čini se da su Darko i Marini srećniji nego ikada, a pevač je nedavno za „Alo!“ otkrio da planira da uskoro odvede verenicu pred oltar. - Verujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Oženiću se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina - rekao je on.

S druge strane, kako „Alo!“ saznaje, Ana nema nameru da se pomiri sa bivšim suprugom, jer između njih odavno nema ničega. Ana se samo trudi da njena ćerka provodi što više vremena uz oca, makar to značilo da i ona mora biti prisutna tokom njihovih susreta.

- Spekulacije da će se Ana i Darko pomiriti počele su nakon što su ih fotografi uslikali u tržnom centru. Dan nakon toga, Sevićeva je sa ćerkicom došla na snimanje „Zvezda Granda“ kada je Darko bio član žirija. Međutim, sve te priče su daleko od istine. Ana samo želi da udovolji Loreni, koja stalno traži i pita gde joj je tata, s obzirom na to da Lazić kod njih uopšte ne dolazi - otkriva izvor „Alo!“ i dodaje:

- Ana uskoro ulazi u studio, gde će snimiti nove pesme. Sada je konačno došlo vreme da se posveti svojoj muzičkoj karijeri. Nakon pesme „Delirijum“, kojom je napravila lom na estradi, shvatila je da su se fanovi uželeli njenih pesama, tako da sada sprema nove hitove - rekao je izvor „Alo!“. 

BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!