Ana Sević ismevala Zoricu Brunclik

Dragana M. Pavlović | vip 2016-11-23 00:41:01 2016-11-23 00:41:01

Pevačica Ana Sević odlučila je da se poigra likom i delom starije koleginice Zorice Brunclik.

Dejan Briza

Pevačica je u pauzi snimanja emisije „Neki novi klinci” stavila klipse koje je svojevremeno nosila Brunclikova i ismevala je. Iako je Zorica Brunclik prekinula saradnju sa „Grand produkcijom“ i prešla na „Pink“, njen asesoar i dalje počiva u jednoj od šminkernica „Granda“.

Tako je Sevićeva pronašla klipse sa roze kosom i stavila ih na svoju glavu. U ovom naumu pomogao joj je Zoričin stilista. Ana je čak kopirla pokrete starije koleginice i način na koji namešta kosu. U trenutku kada je sa roze umecima izašla pred članove žirija i publiku, svi su prasnuli u smeh.

- Vidite kako mi stoji. Jesam vam lepa, na koga vam ličim!? - smejući se, Sevićeva je skakutala po sceni dok joj je publika skandirala i aplaudirala. Kolege su se glasno smejale Aninom smislu za humor i sa oduševljenjem joj prilazile dok se ona, zadovoljna reakcijama okoline, šepurila po pozornici. Zoričin stilista bio je oduševljen idejom koju su sproveli u delo pevačica i on, sve dok nije video da je objektiv našeg aparata uperen direktno u njih.

- Ne smete ovo da slikate nikako! Brišite slike, nemate pravo ovo da radite. Nemojte ni slučajno ovo negde da objavljujete - vidno uzrujan vikao je stilsta, pokušavajući da nas spreči da radimo svoj posao.

Na naše pitanje zašto ne smemo to da slikamo, stilista nam je odgovorio:
- Ovo je umetak za kosu Zorice Brunclik, to pripada isključivo njoj, a ja o tome vodim računa. Ukoliko to objavite i Zorica vidi, ja ću biti u problemu. Mogao bih i otkaz da dobijem. Mi smo hteli samo da se našalimo, a sada od šale mogu da nastanu problemi - pravdao se on.

Očigledno je da su se pevačica i stilista malo zaigrali i na trenutak zaboravili da su novinarske ekipe svuda oko njih spremne da reaguju u svakom momentu. Anu blicevi aparata nisu posebno uplašili, pa je nastavila da se hvali „novom frizurom“, dok su Zoričinog stilistu vidno uzdrmali, pa je uplašen seo na stolicu i pomalo histerično dozivao Anu. Kada se pevačica najzad odazvala, on joj skidajući klipse govorio da treba da spreči izlazak fotografija u novine.

Expand player
Pogledajte više