ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Ana se odlučila na drastičan korak, Darku neće biti dobro!

Pevačica Ana Sević ponovo će se naći na sudu sa bivšim suprugom Darkom Lazićem i to zbog povrede časti, saznaje „Alo!“.

Darko Lazić i Ana Sević
 Foto: Milorad Milanković

Naime, nakon što je Lazić javno ispričao da ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa Anom, nije video godinu dana, Sevićeva je rešila da istinu i pravdu potraži na sudu.
Osim što je odmah objavila fotografije Darka i Lorene, koje pokazuju da su se otac i ćerka viđali u više navrata tokom ove godine, Ana je podnela i tužbu za povredu časti protiv bivšeg supruga.

- Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako malena Lorena ne bi osetila da postoji i najmanji problem. Iako se činilo da će Darko poštedeti Anu gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da nema poštovanja ni prema čemu. Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao da ćerkicu nije video godinu dana i to ju je jako potreslo zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice - kaže izvor i dodaje da je pevačica predugo trpela psihičko zlostavljanje svog bivšeg supruga.

- Ana je nastojala da zaštiti Lorenu od svih negativnih napisa o Darku, a i dugo je tolerisala njegovo odbijanje da joj plati alimentaciju. Nedavno je podnela tužbu protiv njega jer 22 meseca nije ispunjavao svoje obaveze. Tadašnji dug iznosio je 1.200.000 dinara, što je oko 11.000 evra, a sada je još veći jer ni nakon tužbe Darko nije izmirio svoje obaveze - kaže naš izvor i dodaje da je Ana dugo imala razumevanja za Lazića.

Slagao pa molio Anu da mu oprosti! Kako „Alo!“ saznaje, odmah nakon emisije u kojoj je gostovao, Darko Lazić je pozvao bivšu suprugu kako bi joj se izvinio za izrečeno. Ipak, ona nije želela da čuje više ni za njega ni za njegove izgovore. Jasno mu je poručila da treba da ga bude sramota zbog laži.

Ana Sević i Darko Lazić
Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić


- Mogla je godinama sama da se muči i zarađuje za sve što je potrebno njihovoj ćerkici, ali više ne želi da sluša kako je loša majka koja brani detetu da viđa oca. Pogotovo što je ona ta koja je forsirala Darka da viđa Lorenu onda kada je to vešto izbegavao i kada mu je sve drugo bilo preče - priča izvor i dodaje da Ani ovaj put novac nije glavna motivacija.

Andreana brani kuma! Da kum nije dugme dokazuje i Andreana Čekić, koja bez obzira na situaciju drži Darkovu stranu. - Žalio mi se na odnos sa Anom. Glupo je i odvratno kada neko pokušava da te ucenjuje preko deteta. On je osoba koja dugo ćuti. Nikada nisam birala strane, a Anin i moj odnos nema veze sa Darkom - istakla je Čekićeva u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Ana Sević
Ana Sević , Foto: printscreen/instagram


- U tužbi, koju će do kraja ove nedelje podneti, Ana ne traži novac već da dostojanstveno odbrani svoju čast i da dokaže da je Darko slagao sve što je rekao. Boli je što taj čovek nikada nije umeo da ceni njeno razumevanje, a bilo ga je i više nego što treba. Time želi da mu pokaže da je završila sa praštanjem i da će ga debelo koštati svaka izgovorena laž - zaključuje izvor za „Alo!“.

Lazića ostavila i druga supruga? Čini se da Laziću ne cvetaju ruže ni u odnosu sa nevenčanom suprugom Marinom Gagić! Naime, Gagićeva je tokom jučerašnjeg dana obrisala sve fotografije sa Lazićem sa svog Instagram profila i tako podgrejala spekulacije da u njihovom odnosu nije sve kako treba.


Podsetimo, Lazić je u emisiji „Premijera vikend specijal“ ispričao da ćerku Lorenu nije video godinu dana i da ne zna zbog čega je to tako. Nakon njegove izjave, pevačica je na svom Instgramu objavila fotografije nastale ovog leta na kojima se vidi kako Lorena i Darku slave devojčicin rođendan u njegovom rodnom Brestaču.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi