ALO! OTKRIVA Pevačica se konačno odvikava od poroka Ana pukla 32.000 evra za lečenje od alkohola!

"Lečenje u privatnoj klinici, zajedno sa terapijom i blokatorima za alkohol, košta 32. 000 evra."

Ana Nikolić
Foto: Printscreen

Ana Nikolić nikada nije krila da voli da popije pokoju čašicu i često se zbog ljubavi prema alkoholu šalila na svoj račun, ali je uspela da sakrije koliko je zavisnost od poroka uzela maha i da je nedavno navodno uplatila lečenje u jednoj privatnoj ruskoj klinici, saznaje „Alo!“.

Kako tvrdi naš izvor, Ana Nikolić se navodno na taj korak odlučila zbog ćerke Tare, a zbog zagarantovane privatnosti izbor je pao na jednu kliniku na Dedinju, u kojoj rade najbolji ruski lekari.

-Iako se Ana često zezala na račun svojih pijanstava, kako za medije, tako i u društvu svojih najbližih, istina je da joj već duže vreme sve to predstavlja veliki problem. Dok nije postala mama, nije imala razlog da prestane da konzumira alkohol, ali budući da njena ćerka Tara raste i upija svet oko sebe, shvatila je da će morati iz korena da se promeni - kaže naš izvor i objašnjava da se Ana zbog toga prijavila u kliniku za odvikavanje od alkohola.

Ana Nikolić (2010)
Foto: Screenshot

- Izbor je pao na jednu privatnu rusku kliniku u kojoj se ljudi već godinama uspešno leče od različitih oblika zavisnosti. Klinika u svom sklopu ima i vilu, koja poznatima garantuje apsolutnu privatnost, što je dodatno privuklo Anu - tvrdi izvor i otkriva da je Nikolićeva iskeširala čitavo bogatstvo za lečenje koje će trajati godinu dana. 

- Lečenje u privatnoj klinici, zajedno sa terapijom i blokatorima za alkohol, košta 32. 000 evra. Iako je to mnogo novca, Ana se nije dvoumila, već se odmah prijavila za terapiju, koja traje godinu dana. Po toj terapiji, Ana je trebalo da provede mesec dana u bolnici, a da ostalih 11 meseci dolazi na preglede na svake dve nedelje. Program i tim lekara izuzetno su joj se dopali, zbog čega je spremna i puna samopouzdanja krenula u proces lečenja - tvrdi izvor i dodaje da je Nikolićeva u klinici izdržala samo nedelju dana.

Ana Nikolić
Foto: Screenshot Youtube

-Ani su već ugrađeni blokatori, ali zbog obaveza i deteta u klinici nije ostala planiranih mesec dana, već samo jednu nedelju. To i nije neki problem sve dok redovno odlazi na preglede. Njen glavni lekar zadovoljan je kako se lečenje odvija i veruje da će biti uspešno ukoliko Ana ostane istrajna. Ona za sada poštuje sve što joj lekari kažu i dolazi na preglede. Budući da sve to radi zbog ćerke, nema sumnje da će dati sve od sebe i na tome joj svaka čast - zaključuje izvor „Alo!“.

Kako bismo proverili tačnost informacija, pokušali smo da kontaktiramo sa Nikolićevom, koja se nije javljala na telefon do zaključenja broja.

 

 Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi