Ana Nikolić i Rasta
Rajko Ristić/Alo!
Ana Nikolić i Rasta

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako se navodi, oni već neko vreme nemaju direktnu komunikaciju, već za sve što je potrebno jedno drugom javljaju preko njegove majke Slađane.

Sve je navodno počelo sitnim čarkama i prepirkama - Rasta je Ani govorio da mora da smanji alkohol, a ona je njemu pak prebacivala to što preko društvenih mreža pokazuje da koristi marihuanu.

Ana Nikolić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Kako se dalje navodi, vremenom su svađe postajale sve učestalije i žustrije, a nekadašnji par se, kako tvrdi pomenuti medij, svađao i oko ćerke Tare (3).

Ana je odmah pozvala Stefanovu majku Slađanu i rekla joj šta se desilo, a ona se uključila da reši problem, pa je najpre smirila bivšu snajku, koja je bila uzrujana i uznemirena, te je onda pozvala sina.

Rasti je objasnila da je najbolje rešenje za sve da njih dvoje više ne komuniciraju i da sve što treba ide preko nje. Od tada Ana se čuje samo sa Slađanom i za sada sve funkcioniše uredno, tvrde domaći mediji.

Rasta

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Ana i Rasta se za sada ovim povodom nisu oglašavali.

Da li će se pomiriti bivši supružnici?

 

Pročitajte još:

Komentari (1)

lili

13.08.2020 13:39

Očigledno, našla krpa zakrpu. Ne zna se ko je gori...Ona ogrezla u alkoholu, on u drogi.Jadno samo to dete, sa ovakvim roditeljima. Za Anu šteta...trebalo bi da se leči...a on je svakako beznadežan slučaj.