SVE ZBOG ALKOHOLA I MARIHUANE Ana Nikolić žestoko udarla na bivšeg supruga: U sve se umešala njegova majka!

Zaratili na krv i nož!

Ana Nikolić i Rasta
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nekadašnji supružnici Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ponovo su u lošim odnosima, tvrde domaći mediji.

Kako se navodi, oni već neko vreme nemaju direktnu komunikaciju, već za sve što je potrebno jedno drugom javljaju preko njegove majke Slađane.

Sve je navodno počelo sitnim čarkama i prepirkama - Rasta je Ani govorio da mora da smanji alkohol, a ona je njemu pak prebacivala to što preko društvenih mreža pokazuje da koristi marihuanu.

Ana Nikolić
Foto: Instagram/Printscreen

Kako se dalje navodi, vremenom su svađe postajale sve učestalije i žustrije, a nekadašnji par se, kako tvrdi pomenuti medij, svađao i oko ćerke Tare (3).

Ana je odmah pozvala Stefanovu majku Slađanu i rekla joj šta se desilo, a ona se uključila da reši problem, pa je najpre smirila bivšu snajku, koja je bila uzrujana i uznemirena, te je onda pozvala sina.

Rasti je objasnila da je najbolje rešenje za sve da njih dvoje više ne komuniciraju i da sve što treba ide preko nje. Od tada Ana se čuje samo sa Slađanom i za sada sve funkcioniše uredno, tvrde domaći mediji.

Rasta
Foto: Printscreen / Youtube

Ana i Rasta se za sada ovim povodom nisu oglašavali.

Da li će se pomiriti bivši supružnici?

Ukupan broj glasova: 590

 • HOĆE: 24% (144)
 • NEĆE: 64% (379)
 • MOŽDA: 11% (67)

Povezane vesti

 • Korisnik: lili
  13/08/2020 - 13:39
  Očigledno, našla krpa zakrpu. Ne zna se ko je gori...Ona ogrezla u alkoholu, on u drogi.Jadno samo to dete, sa ovakvim roditeljima. Za Anu šteta...trebalo bi da se leči...a on je svakako beznadežan slučaj.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi