"NAĐEŠ SE U SITUACIJI GDE NEMAŠ IZLAZA" Ana Nikolić šokirala izjavom: "Ja ako umrem od korone, ubiću se...Umreću od alkohola!"

"Stvarno ne mogu od toga da umrem..."

Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: Foto:printscreen tv Pink

Pevačica Ana Nikolić poznata je po svom smislu za humor koji joj je pomagao i u najtežim životnim razdobljima, a u jednoj poznatoj emsiji pevačica se rado šalila na svoj račun.

Naime, ona je objasnila kakav peh je doživela sa novim pesmama, te je istakla da uskoro planira da izbaci i ostale singlove.

- Ovaj album očigledno nema kraja. Ovo što se meni izdešavalo sa albumom je nerealno. Prvo je izašao album pre planiranog roka, imala sam plan da uradim spotove. Ali su preko noći pesme izašle iz studija, kako ja ne znam, odlučile su da izađu i izašle su. Nađeš se u situaciji gde nemaš izlaza, mi smo nastavili tako da radimo. Ja sam planirala da te dve pesme ostavim za kasnije, ako preživimo. Ja ako umrem od korone, ubiću se, stvarno ne mogu od toga da umrem - rekla je Ana.

Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: Youtube/Printscreen

- Imaš planu od nečeg drugog da umreš - upitao je voditelj.

- Od alkohola - rekla je Ana kao iz topa.

U istoj emisiji Ana je progovorila i obraku sa Rastom, više o tome OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: sd
  25/03/2020 - 10:17
  PIjana Ana, sa čašom u ruci, bez maske i rukavica, zahvaljivala se svima koji su je u vreme zabrane kretanja i pandemije, sproveli u studio! Šta sve mi nećemo gledati u doba corona virusa!
 • Korisnik: SS
  25/03/2020 - 09:04
  Ana Nikolic i humor :D :D :D
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi