NAJTEŽA STVAR KOJA MI SE DOGODILA U ŽIVOTU! Ana Nikolić sa knedlom u grlu po PRVI PUT progovorila o Rasti: Prošla sam kroz težak period, kao SMRT!

Ana Nikolić danas je, prvi put posle tri godine medijske pauze, bila gost u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Youtube

Ona je iskreno priznala koliko su je pogađali zluradi komentari i naslovi u medijima, kojih je u poslednje vreme bilo veoma mnogo.

 

"Svaka normalna osoba mora da raguje na te negativne stvari u medijima, ali sada reagujem mnogo manje nego pre Tare. Ja sam sa Tarom dobila mač, štit i oklop. Sve to dođe do jedne granice i dalje ne mogu da dozvolim da me iznervira svakakva budalaština po novinama, imam odgovornost prema jednom malom biću i moram da se zaštitim", rekla je Nikolićeva. Oglasila se Goga Sekulić nakon što je njen muž NAPUSTIO STAN! Ispričala sve, pa progovorila o RAZVODU!

Ana se nakon velikih turbulencija razvela od repera Stefana Đurića Raste, sa kojim ima ćerkicu Taru, ali do sada nikada javno nije govorila o ovoj temi.

Ana i Rasta
Ana i Rasta, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Ja sam ljudsko biće kao i svi, naravno da sam prošla kroz jedan težak period, nimalo lep. Znaju sve žene koje su prošle kroz razvod, pa makar bile i u braku iz ineresa, a ovo je bio brak iz velike ljubavi. Tako da kada se to nešto sruši, ja sam to teško podnela, trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i da krenem dalje sa svojim životom", rekla je Ana. Ana Nikolić ide POD NOŽ! Stavlja SILIKONE od 8.000 EVRA, napravljen proizvod specijalno za nju!

"Ja sam imala ideju da sam se udala iz ljubavi, jednom i zauvek, a eto na kraju nije uspelo. Ali preživela sam, što je najvažnije. Tako će se i album deliti na te dve faze. Jednu mračnu, tužnu, beskrajno tužnu ženu i drugu, kada su sve pesme vesele", otkrila je pevačica, a zatim dodala:

 

"Svaki razvod je izuzetno stresan, a posebno kad je velika ljubav u pitanju i kada iz te ljubavi imaš i dete. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju. To je bio najbolji potez u tom trenutku, težak, ali najbolji jer preseci se moraju raditi. Moj život je zaista turbulentan, išao je od vrha, do dna, od dna do vrha i stalno tako. A jedina osoba koja je sa mnom uvek, u svakom mom problemu je moj brat Marko, koji je moj brat i najbolji prijatelj, naravno moja majka se podrazumeva. Njima sigurno nije bilo prijatno, ali Bože moj", kaže Ana. Rasta unajmio obezbeđenje, PLAŠI SE ZA SVOJ ŽIVOT?! Evo zbog čega su oni tu!

Ana Nikolić i Rasta
Ana Nikolić i Rasta , Foto: ananikolicofficial

Ona je istakla da je razvod jedna od najtežih stvari koje su joj se dogodile u životu, ali da je sada došlo vreme za nove izazove, koje je vrlo rado prihvata. Ana Nikolić šokantnom izjavom digla Srbiju na noge! Sve zbog debljine... (FOTO)

"Najteža stvar u mom životu koja mi se dogodila je gubitak oca, ali ovo je možda druga stvar po tom nekom rangiranju, jer to i jeste skoro kao smrt. Razvod se tako tretira. Svi moji albumi jesu emotivni i iskreni, ali ovaj je najličniji. Ne znam koliko je to dobro, ali to sam ja. Rad u studiju mi je pomogao da budem dobro", zaključila je Ana.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi