Ana Nikolić i Rasta
Rajko Ristić/Alo!
Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, kako je izvor ispričao za magazin VIP, Anin rođeni brat Marko pomogao je Rasti da potpiše ugovor sa „jutjubom”, zbog čega svakog meseca dobija pozanašni procenat, koji deli sa sestrom.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Alo!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Alo!

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

- Rasta je jedan od retkih repera sa naše muzičke scene čije pesme imaju više od šezdeset miliona pregleda, a za to dobija velike pare od „jutjuba“. Samo Saša Kovačević i Rasta direktno sarađuju sa Amerikancima i za svaki dobijeni pregled leže im novac na račun. Reper je takav ugovor napravio uz pomoć Aninog brata, a pošto je Marko tada bio jedan od glavnih ljudi u njegovom timu, dobio je procenat. Sve je to išlo po loju dok su Ana i Rasta bili u ljubavi, ali problemi su nastali kada su se oni rastali, a porodica Nikolić nastavila da ubira plodove reperovog rada - rekao je izvor.

Marko Nikolić

Rajko Ristić Alo

Marko Nikolić, Foto: Rajko Ristić Alo

Takođe, pevačica se nije mnogo brinula oko visine alimentacije jer je znala da je Đurić galantan, pogotovo jer je njegova ćerka u pitanju.

Ona je predložila da visina alimentacije bude samo 500 evra, a kada su otišli sa advokatima da dogovore tačne iznose i potpišu papire, Paraćinka je na račun alimentacije dobila četiri puta veći iznos od traženog. 

Elena kriva za razvod Razvod

Ane Nikolić i Stefana Đurića usledio je nakon godinu dana braka, a mediji su spekulisali da je za krah njihovog odnosa kriva treća osoba. Spekulisalo se da je Elena Kitić, ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, kojoj je Rasta sve pesme radio besplatno, rasturila brak Ani i Rasti, ali je mlada pevačica to negirala. - Moj odnos sa Rastom je bio strogo poslovan od prvog dana, pa sve do momenta do kada smo prestali da sarađujemo. Jedini razlog prekida naše saradnje je različito razmišljanje u kojem smeru moja karijera treba da ide. Ne znam kome je u interesu da se objavljuju gnusne laži da sam sa njim bila u vezi, a i ne zanima me. Jedino što osećam jeste gađenje prema svemu tome - rekla je svojevremeno Elena.

Ana je bila veoma zadovoljna tom sumom, a njen brat ju je tada podsetio da će od bivšeg supruga imati još koristi.

Pošto je novac ne zanima, nije mnogo obraćala pažnju na taj iznos, ali kada je shvatila da mesečno može da dobije od 3.000 do 5.000 evra, osladilo joj se - otkrio je izvor i ispričao da reper još nije našao način da ukine procenat bivšem šuraku, ali da radi na tome.

- Sve dok Rasta ne raskine ugovor sa „jutjubom“, Marku će na račun da kaplju parice, i to bez mnogo truda. Ipak, reper nije naivan i naći će način da ne gubi tako teško zarađen novac.

Njemu se nikako ne dopada što brat njegove bivše žene živi na njegov račun, jer se njegova muzička kuća širi, što znači da će Ana i Marko još više dobijati - završava priču izvor blizak porodici Nikolić.