Ana Nikolić
Ana Paunković/Alo!
Ana Nikolić

Ana Paunković/Alo!

Ana Nikolić, Foto: Ana Paunković/Alo!

Pevačica Ana Nikolić poslednjih meseci radi na novim pesmama i albumu koji bi trebalo da izađe do kraja ove godine, a „Alo!“ saznaje da na albumu radi dosta poznatih tekstopisaca. Jedan od njih je Darko Dimitrov, a tu je i Marina Tucaković, s kojom pevačica već dosta dugo sarađuje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!

 

Takođe, Ana je nastavila saradnju sa Marinom Tucaković, koja joj je podarila neke od njenih najvećih hitova kao što su „Mišo moj“, „Milion dolara“, „Srećan mi ne dolazi“, „Januar“ i mnoge druge. Pesma „Milion dolara“, koju je otpevala sa Nikolijom Jovanović, za kratko vreme postala je hit, ali su joj mnogi zamerili jer peva o drogi. Iako tu pesmu i dalje peva na svojim nastupima i fanovi je obožavaju, Ana je odlučila da neće da peva više tako provokativne tekstove, pogotovo sada, kada je postala majka - kaže izvor za „Alo!“ i dodaje da joj se tekst koji joj je ponudila Tucakovićeva svideo jer je originalan, ali ipak je morala da ga odbije.

Marina Tucaković

Rajko Ristić/Alo!

Marina Tucaković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Marina je Ani već uradila dve pesme, ali kada je videla ovaj tekst, Nikolićeva se dosta premišljala, a na kraju ga je ipak odbila. Naime, njoj je zasmetao deo u kojem se pominje najmoćniji i najbogatiji kriminalac Eskobar, koji se, između ostalog, obogatio i prodajom droge. Ona se već jednom opekla u pesmi sa Nikolijom jer tu peva „Radimo posao s bananama“, a to su mnogi povezali sa Mišom Bananom, tako da ovoga puta nije htela da pravi istu grešku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

PREPORUČUJEMO I:

Ana Nikolić

Rajko Ristić/Alo!