Ana Nikolić
Instagram/Printscreen
Ana Nikolić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Ana Nikolić otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom radnika kako bi snimila spotove za nove pesme koje uskoro treba da predstavi publici.

Pevačica Ana Nikolić mesecima je na redukovanoj ishrani i mnogo je smršala što je dovelo do toga da se sruši na snimanju spota.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sahara ✨ ? @nnmedia_production ??‍♂️@__nikolaevna__elena ? @dharma.beachwear ?‍♀️ @stevansrules ? @bojanvukadinov

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 1:07pm PST

Planirano je da se snimi pet spotova za dve nedelje, pa ekipa ne staje sa radom, ali se ispostavilo da pevačica baš ne može da isprati taj tempo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#Sahara vibes Styling @__nikolaevna__elena Beach wear @dharma.beachwear Make up @bojanvukadinov Hair @stevansrules

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 27, 2020 at 11:13am PST

-Ani je pozlilo na snimanju spota, preforsirala se. Snimaju dan i noć. Treba mnogo posla da se obavi u kratkom periodu. Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajlinng, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati., na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi. Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 26, 2020 at 8:13am PST

Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje - kaže izvor blizak pevačici.