Ana Nikolić
Printscreen
Ana Nikolić

Printscreen

Foto: Printscreen

Ana Nikolić provocira i novim izgledom i novim pesmama! Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila neverovatnom transformacijom - sa 93 spala je na 58 kilograma.

Pop zvezda svakodnevno trenira i pokazuje zgodno telo, a da bi njen povratak na estradu bio još zapaženiji, snimila je provokativne pesme "Bilo je lepo" i "Klinika", koje za samo pet dana zajedno imaju oko pet miliona pregleda na Jutjubu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Framegrab for my new music video shoot in @demeuresdorient_

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jan 23, 2020 at 9:01am PST

Informer je došao do teksta pesme i njenog sledećeg hita "Nije mi do seksa", koji će Ana uskoro objaviti i kojim će očigledno uzdrmati estradu.

"Htela sam sa tobom ljubav, na zemlji i na nebu. Da te zadržim, lagala sam i da čekam bebu. Zbog tebe bih stvarno učinila sve, i stvari koje ne postoje, a ti si se ipak usudio da pitaš da l' je tvoje. Nije mi do seksa kad na tebe pomislim. Ma nije mi do seksa, pa samu sebe zagrlim. S njim ja obučena spavam, a i tako se probudim. Ma nije mi do seksa, a mogu da plačem pred njim. Pustiću ga neka uđe, samo neka uđe u moju sobu, moju garderobu i u ono tuđe. Nek mi se uvuče ove noći ko dim u kosu i sive zidove moje. Samo neka se uvuče u ono što je tvoje", peva Ana u novoj pesmi.

Ana je za ovu pesmu, ali i za sve ostale s povratničkog albuma snimila spotove. Neke kadrove je uradila u Maroku, gde je odvela tim sa deset ljudi, što ju je koštalo oko 70.000 evra!