Ana Kokić, Sajam Medija
Dejan Briza/Alo
Ana Kokić, Sajam Medija

Dejan Briza/Alo

 Foto: Dejan Briza/Alo

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, to je želela još pre nekoliko godina, ali je tek sada, kada je „pronašla“ pravu ideju za investiciju, bila odlučna u realizaciji.

Naime, atraktivna muzička zvezda otvara teretanu u elitnom delu Beograda, ali za razliku od većine takvih mesta, na kojima se koriste tegovi i sprave, kod nje će se vežbati pomoću struje!

Ana Kokić

printscreen

 Foto: printscreen

- Ana nikada nije krila da obožava da jede, te da upravo iz tog razloga često kuburi sa kilogramima. Uvek se šalila na sopstveni račun da je jedina dijeta koja pali kod nje „probušena kašika“.

Nakon što je za kratko vreme videla rezultate treninga, posavetovala se sa vlasnikom teretane u kojoj trenira, pa je došla na ideju da pod svojim imenom pokrene trening sa strujom koja proizvodi elektrostimulacije celog tela.

Ana Kokić, Sajam Medija

Dejan Briza/Alo

 Foto: Dejan Briza/Alo

- Prijatelji su joj sve češće govorili da izgleda odlično i zahtevali od nje da im otkrije kako je za kratko vreme uspela da skine kilograme. To je bio znak da je njena ideja o otvaranju teretane pun pogodak. S druge strane, veoma se zainteresovala za sam proces treninga, pa je odlučila da prođe obuku za trenera. Mnogi će sigurno biti iznenađeni kada im u teretani jednog dana bude trener - otkriva izvor „Alo!“.

No Kokićeva ipak neće „baciti mikrofon“, već će se ovim poslom baviti samo onda kada bude imala pauzu u nastupima, koji se već uveliko zakazuju za letnju sezonu.

- Daleko od toga da će Ana prestati da peva zbog činjenice da pokreće privatni biznis, pa ona je kao hobotnica, mogla bi da radi još deset poslova a da ni jedan od njih ne trpi. Muzika je njena ljubav i nikada neće okačiti mikrofon o klin - rekao je izvor „Alo!“.

Ana Kokić

Promo

Foto: Promo

Paparaco našeg dnevnog lista uslikao je pevačicu na Dedinju ispred lokala koji je zakupila kada je zajedno sa sestrom došla da obiđe majstore i radove.