Ana Kokić
Privatna arhiva
Ana Kokić

Privatna arhiva

Ana Kokić, Foto: Privatna arhiva

Pop zvezda Ana Kokić izgleda bolje nego ikad! Naporni treninzi su se isplatili, a seksepilna plavuša dovela je svoju liniju do savršenstva!

Fanovi se raduju njenim novim pesmama, ali je pevačica jasno izjasnila povodom toga: 

- Spremam se psihički kad prođe korona da snimam pesme i spotove. Mislim da treba još malo sačekati, još nismo u glavi svi spremni za nove pobede jer ne znamo koliko će ovo da traje. Ja se nadam da će brzo proći i da ćemo moći da se družimo. Ljudi koji su u umetnosti najviše su oštećeni u ovoj situaciji, ali šta sad - navela je pevačica.

A kada smo kod korone i restriktivnih mera, skraćenog radnog vremena klubova i provoda, neophodno je reći da je to stavka koja apsolutno svakom nedostaje. 

Nekom manje, nekom više, a Ana Kokić je svojim Instagram storijem pokazala kako je ona svoju zabavu koju bi imala negde u gradu avanzovala u kućnoj varijanti! 

Ana Kokić

prinstcreen

Ana Kokić, Foto: prinstcreen

 "Petak veče, pegla i ja spremne za ludu noć, Mački veterinar zabrnio da pije, zato je ovako smorena! " - napisala je Ana uz fenomelanu fotografiju sa njenim prelepim ljubimcem.

Poznato je da je Ana voli da se šali i da svojom energijom jednostavno pleni, pa je i ovog puta zasigurno obradovala fanove. 

BONUS VIDEO: 

Pročitajte još