"ŽIVE NEKI ČUDAN ŽIVOT..." Ana i Rasta otuđeni od svih, komšije otkrile kako se ponašaju prema njima kada ih ne snimaju kamere!

Otkrivamo!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Alo!

O Ani Nikolić i Rasti Đuriću čuli smo dosta toga! Više od godinu dana se razvode i mire, svađaju, pa opet vole posle nekoliko dana, a da bismo konačno saznali šta se dešava sa bračnim parom i nešto više o njihovom privatnom životu uputili smo se u beogradsko naselje Voždovac, gde u jednoj od luksuznih zgrada žive nešto više od dve godine.

Od komšija smo saznali sve detalje. Rastu povremeno viđaju, doduše ređe u poslednje vreme, dok Ana često izađe sa ćerkicom da prošeta, ali je vide i na terasi stana dok se doteruje. Ana i Rasta su se nedavno pomirili, a više o tome pročitajte OVDE.

 

- Naravno da znam koji je njihov ulaz. To vam je ova zgrada, jedna je od najskupljih i novijih ovde na Voždovcu - kaže na početku razgovora prva komšinica, koja je otkrila da se ni Rasta ni Ana posle dve godine nisu sprijateljili s komšijama.

- Njih dvoje, jednostavno, žive neki čudni život. Čak i kada ih vidim, užurbano prođu i ne žele komunikaciju s ostalim ljudima. Ana se ponekad javi sa: „Dobar dan“, ali ne uvek. Ne treba joj zamerati. Odgaja ćerkicu i pokušava da se snađe. Nekad je plenila lepotom, gledala samo karijeru i živela lep život. Često je vidim kada na prozoru čupa obrve, cedi bubuljice ili se šminka. Krije se, verujem, zbog gojaznosti, pa mi je nešto dođe žao kad god je sretnem - kaže komšinica.

Posle prve komšinice, naleteli smo i na njihovog komšiju Momčila Momčilovića, skromnog dekicu koji nam je bolje objasnio otuđenost Nikolićeve i Đurića.

Momčilo Momčilović
Momčilo Momčilović, Foto: M.Jošida

- Odlično znam gde žive i ko su. Kao što znate, njih dvoje su jako imućni, do novca su došli vrlo mladi i zbog toga imaju stav da ne treba da se mešaju sa narodom. Žive kao bubrezi u loju i nikome se ne javljaju. Tužno je što nikakvu interakciju nemaju sa ljudima pored kojih žive. Sreća, pa u ovom kraju ima mnogo pasa. Zbog takvih kao što su oni sam i počeo da pričam i da se družim s psima. Nekada su se komšije iz zgrade družile i pomagale. Danas toga nema i oni su samo jedan od primera tuge i otuđenosti - priča Momčilo.

Posle samo nekoliko metara, naleteli smo na grupu devojčica koje su za razliku od svojih starijih komšija imali i po koju lepu reč o pevačici i reperu.

- Vidimo ih svaki put kada izlaze iz kola. Zanimljivi su komšijama. Rasta nam je baš kul i mi mlađi obožavamo njegove pesme, mada ga nismo videli neko vreme. Jave se kada ne žure i čini se da su pristojni. Super su u muzičkom smislu, a u njihov privatni život, razvod i svađe bolje niko da ne ulazi. Komplikovano je - kaže jedna od devojaka. Ana je nedavno krenula na dijetu, a kako izgleda pogledajte OVDE.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi