Ana Bekuta
Marko Metlaš
Ana Bekuta

Marko Metlaš

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš

Koliko Ana Bekuta vodi računa o svom izgledu, da stvari ne prepušta slučaju, ali i da se ne miri sa starenjem, uverili smo se kada smo je sasvim slučajno zatekli u jednom salonu lepote.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Bekuta

Marko Metlaš/Alo!

Naime, pevačica je u estetskom centru koji se nalazi nadomak Hrama Svetog Save, kako smo saznali, redovan gost.

- Ana dolazi tri-četiri puta nedeljno kod nas zato što želi da odgodi neke druge invazivne estetske zahvate. Ona ne želi da ide pod nož kod plastičnog hirurga niti želi da koristi botoks i neke filere za podmlađivanje. Ne trpi bol i čak i najmanje iglice predstavljaju joj problem - saznali smo ekskluzivno od devojka koje su zaposlene u ovom salonu lepote.

Ana Bekuta

Marko Metlaš

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš

One su nam objasnile i koje tačno tretmane pevačica koristi.

- Ani zatežemo lice, podižemo jagodice i topimo podbradak uz pomoć specijalnog aparata koji na preko 40 stepeni Celzijusa topi masne naslage, ali u sebi ima vakuum, te pospešuje proizvodnju kolagena, a koži vraća elastičnost - objasnili su nam u ovom salonu.

Ekipa VIP magazina uverila se na licu mesta da Ana ima tretman kraljice u ovom salonu. Devojke koje se brinu o njenom izgledu, kako smo saznali, puštaju joj i muziku koja joj prija jer zaspi tokom tretmana.

Ana Bekuta

Marko Metlaš

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš

- Dođe posle napornog dana, nastupa ili putovanja i toliko se opusti i prepusti da zaspi na krevetu. Mi završimo tretman, ali je ne budimo nego je pustimo da se naspava - rekle su za VIP devojke iz salona.

Nakon što je Bekuta završila sa tretmanom podmlađivanja i zakazala naredni za dva dana, ostala je da sa vlasnicom objekta popije kafu dok čeka Mrku da dođe po nju.

PREPORUČUJEMO I:

Ana Bekuta

Alo!/Rajko Ristić