REŠILA DA PROGOVORI Ana Bekuta otkrila NEOČEKIVANE DETALJE o Saši Popoviću, njene reči će iznenaditi sve!

Bez dlake na jeziku.

Ana Bekuta i Saša Popović
Ana Bekuta i Saša Popović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Poznata pevačica godinama sarađuje sa prvim čovekom "Granda", a sada je rešila da javno kaže šta misli o njemu, dok nema sumnje da će mnoge iznenaditi sve ono što je Ana javno iznela o Saši.

Ana Bekuta ne krije da o Saši Popoviću ima visoko mišljenje, te da se divi njegovom radu.

- Saši Popoviću bih dala nagradu za ličnost godine. On je mag šou-biznisa - rekla je na početku Nada Polić, kako glasi pravo ime folk zvezde, pa nastavila na istu temu.

- On je neverovatno sposoban, korektan i uspešan čovek. Desetinama mladih ljudi, željnih da pokažu svoj dar i izađu iz anonimnosti, pružio je šansu - kazala je pevačica, koja je već nekoliko sezona član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Ana je bez dlake na jeziku rekla šta svako ko želi da postigne nešto u muzici mora da poseduje, ukoliko želi da bude uspešan i da traje.

- Istinsku zvezdu čini mnogo toga: glas, stav, samopouzdanje, umeće izbora pesama, originalnost interpretacije, energija, istrajnost, obuzdavanje sujete, stalni rast, harizma - navodi partnerka političara Milutina Mrkonjića za "Hello" i ističe da ukoliko nešto od navedenog nije slučaj kod pevača - neće imati budućnost na estradi.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: nnn
  12/01/2019 - 06:47
  kakav je bio u krevetu ne reče
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi